.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Guest

tova pravi li me k***a

imam gaje a v 4ata si pisha s dr. mom4e neshta ot sorta na "mili4ko mili4ak" i taka natatuk ... tova pravi li me k***a spored vas ???

Мега фен
    Курвенското е, че флиртуваш с други момчета. КОЕТО Е ПРОТИВНО!

anito_{}
    Guest
    ne v nikakuv sluchai !!!

Chak kurva ne. No e gadno. Shtom si imash gadje logichno e da durjish na nego i da go obichash. Ako e taka kakuv e smisulut da kazvash i na drugite "milichko". Ne vijdam logichesko obqsnenie.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

;P

ne,no vse pak e kofti 4e pravish taka

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не мисля!Но не виждам къв с мисъла да говориш така на момчета,които дори не познаваш както тряя,след като си имаш гадже.Повечето момичета се държат така с момчетата ,за да им привлекат вниманието,за забивки и т.н. и то когато са си свободни.Ако приятелят ти научи за това,едва ли ще му стане много приятно,така че продължавай да си общуваш с момчетата в чата,ако искаш,ама недей да се държиш чак толкова "миличко".

Повече от фен
    Град
    sofia
    I koe mu e koftitY ako moga da popitam ?! Tq ne se e*e s onq ot 4ata nali?! Prosto flirtuva,a v tva nEma lo6o?!? K*rva e kogato jenata izliza na ulicata, obli4a se v predizvikatelni drehi i se e*e s mNOGO mOm4eTa. Ne si ku*va spox!

А бе не те прави курва...,но внимавай до къде стигат нещата, защото моята бившата се прояви на няколко пъти като курва искам дак ажа, че излзиа по време на нашата връзка с 2-ма от най-добрите ми приятели и ми опротивя адски много това момиче....

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: tova pravi li me k***a

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    imam gaje a v 4ata si pisha s dr. mom4e neshta ot sorta na "mili4ko mili4ak" i taka natatuk ... tova pravi li me k***a spored vas ???
    mi to4no kurva NE. 6tom ti haresva da si pi6ete... samo da ne stane taka da zapo4ne6 da se vijda6 i s dvamata

Мега фен
    Флиртът по време на връзка не е нормално нещо. Няма значение дали ще излезеш с познат и ще се облечеш предизвикателно или ще правиш секс с някого. Когато човек е с някого, се предполага да приема всички други само като приятели. А само курвите флиртуват с приятелите си.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Не мисля!Но не виждам къв с мисъла да говориш така на момчета,които дори не познаваш както тряя,след като си имаш гадже.Повечето момичета се държат така с момчетата ,за да им привлекат вниманието,за забивки и т.н. и то когато са си свободни.Ако приятелят ти научи за това,едва ли ще му стане много приятно,така че продължавай да си общуваш с момчетата в чата,ако искаш,ама недей да се държиш чак толкова "миличко".
    DA BE DA TOVA E SAMO FLIRT , GOLQMA RABOTA 4E SI PI6E S NQKOI V 4ATA NALI NE SE VIJDA S NEGO

хахаххаа курва....научи какво значи тая дума и сама кажи дали си такава.......аз мисля че това което каваш е нормално :P
    ФалШиВата УсмиВка Ще ноСя БеЗ поЧивкА дЕнеМ и ноЩем И силНо щЕ сЕ смеЯ да мислиШ,Че жИвеЯ ИстинсКа ощЕ и ощЕ

Повече от фен
    Не си курва,а си кучка.
    Струва ми се,че не държиш толкова на връзката си.

Мега фен Аватара на iiirish
    курвенско е да преспиваш с всяко срещнато момче. това че се държиш по този начин в чата не те прави курва, но на приятеля ти никак няма да му хареса да се отнасяш така с някакви непознати момчета. флирта трябва да има граници, които когато стигнеш трябва да си кажеш "стига!"

Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Не си курва,а си кучка.
    Струва ми се,че не държиш толкова на връзката си.
    съгласна съм с теб
    Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    DA BE DA TOVA E SAMO FLIRT , GOLQMA RABOTA 4E SI PI6E S NQKOI V 4ATA NALI NE SE VIJDA S NEGO
    Проблема не е че си пише с момчета в чата.Тва не е нищо,всеки го прави и няма нищо лошо в това.Просто не мисля че едно момиче ако си има сериозна връзка и си обича гаджето би трябвало да се впуска постоянно във флиртове,защото съм убедена че ако гаджето й разбере няма да й каже"Браво,мойто момиче,само така".Но си зависи и от това каква е връзката им-посериозна,какъв е приятелят й-с консервативни,или либерални разбирания,от колко време са заедно,дали той също се държи така с други момичета...И момичето в никъв случай не е к**ва!

тва си е мойто мнение по въпроса и си го изказвам

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    Проблема не е че си пише с момчета в чата.Тва не е нищо,всеки го прави и няма нищо лошо в това.Просто не мисля че едно момиче ако си има сериозна връзка и си обича гаджето би трябвало да се впуска постоянно във флиртове,защото съм убедена че ако гаджето й разбере няма да й каже"Браво,мойто момиче,само така".Но си зависи и от това каква е връзката им-посериозна,какъв е приятелят й-с консервативни,или либерални разбирания,от колко време са заедно,дали той също се държи така с други момичета...И момичето в никъв случай не е к**ва!

тва си е мойто мнение по въпроса и си го изказвам
    I sym na tva mnenie Samiq fakt 4e naprimer gadjeto mi se dyrji taka s nepoznati nqma da mi haresa!Predstavqm si pyk ako e po-revniv...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    курва е да спи с всички тия момчета дето фритува с тях....не е курвеско, но не е хубаво!

Мега фен
    По чата не е толкова страшно, но ако едно момиче на живо флиртува с всеки или говори така на всичките си познати, е курвенско.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    е да..ама не я прави курва...курва не означава ли да спиш с много момчета? ама си права малко курвенско е...тва дето написа по горе....

Мега фен
    Не, курва е жена, която прави сексуални намеци на много мъже, целува се с 5-ма мъже за една вечер, която прави всичко, само и само да привлече вниманието на всички мъже, която флиртува с всички мъже, които познава и накрая - която спи с много мъже. Един мой познат ходи с момиче, което флиртува с всичките си познати и с приятелите му. Искаш да ми кажеш, че не е курва?

не те прави к***а ама все пак помисли си ако той така правеше хубаво ли щеше да ти е
    Come on and dance

Guest
    eh nie s nego sme se vijdali 2 puti .. no skoro nqma da se vidim pak(toi e mnogo dale4 ot tuk) .. gajeto mi znae i sum sig 4e ne mu e priqtno no nishto ne kazva...

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Курвенското е, че флиртуваш с други момчета. КОЕТО Е ПРОТИВНО!
    Abe kakyv flirt? 4ata si e 4at seki si pi6e kvot iska, izob6to ne go namiram seriozno...a kurva ...boga mi NE Kak moja da si go pomisli6. Ne6tata v 4ata sa si po4ti vinagi na bazik osven ako 4oveka s koito 4ati6 ne ti e fr i navyn.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си