.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 158
    Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Не искам като му погледнеш краката да виждаш все едно женски

Повече от фен
    Protiv!Ne e 4esno da iziskvate ot nas da sme vinagi perfektnki ,ako vie samite ne ste ....na nikoi nqma da mu haresa da vidi gotino momi4e s po edin santimetar kosmi,nali ?

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Аз пък не се възбуждам от гладки мъжки крака.
    тебе те знаеме че си много странна личност.......
    аз си ги бръсна понякога само заради татуса... иначе нямам много и ако нямах татус нямаше да имам нужда да ги махам

ako e nekav stra6no ryntav s nekvi kudravi kosmi sam proriv! no ako sa po4ti nezabelejimi neka si stoqt
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Повече от фен
    Град
    sofia
    po dobre bez kosmi otkolkoto nqkva gora

Махането на космите на краката било гейско Вие, момичета, като си махате космите на крата лесбийки ли сте?Айде стига с това консервативно мислене.Преди космите са ни били нужни, за да се топлим.Сега живеем в 21 век и космите вече не ни трябват.Било чалгарско Какво общо има епилирането с чалгата Не може да няма за и против ама такива изказвания 'гейско, чалгарско и т.н.' са направо смешни.Аз си миахам космите и нито слушам чалга нито съм гей(поне още си падам по нежния пол за в бъдеще незнам,може и да ми прищрака нещо )

П.П.
    Някоя се изказа, че не харесвала момчета с къси панталони Бейби, излез с някой пич сега както е лято и да е 40 градуса и той да си ходи с дънките и ще усетиш 'благовонния' му естествен парфюм.

Мега фен
    Хората са измислили дезодоранти, душицо. Моят мъж да не мирише на пот, защото не е обличал къси до гъза панталони?

Каквито и дезодоранти да ползва като се поти човек мирише.Не го знам твоя мъж 'защо мирише на пот', но съм 10000% сигурен, че ще се поти по-малко ако ходи с къси дрехи ама както и да е... Тъп спор.Всеки да ходи както си иска и да бъде жив и здрав \/

Мега фен
    Къс панталон е приемлив само ако мъжът е със спортен екип. Хората имат доста извратени представи...било задължително да се ходи с къси поли, задължително да се ходи с къси панталони...луди ли сте?

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    gladki kra4enca me vazbujdat mnogo i e stra6no gotino no gadjeto mi ne si maha kosmite i tova ne mi pre4i vseki si precenqva

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    За не искам да се допирам до някой, по гладък от мен ще ми е доста тъпо.. иначе пк ако са прекалено големи черни и дълги космите са много гадни..тогава по добре да ги махне в началото на лятото..
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Мега фен Аватара на koalka
    Ами то е въпрос на личен избор,но аз не харесвам много-много гладки крака за момче.

Твърдо против мисля че е супер глупаво и няма абсолютно никаква хигиенна цел а просто е пореднота изпростяване...Според мен за мъж е напълно нормално да има окосмяване по краката и не виждам нищо гнусно или отблъскващо в това....А иначе едва ли не да си сравнявате на кой са му по-гладки краката и да си ходите заедно но кола маска... нищо мъжествено
    Hello there
    the angel from my nightmare

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Ами тез косми на момчетата са им гордост.А пък ако няма ще седи много изкуствено.Следователно за космите
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Повече от фен

Re: Мини анкета за момичета !

Цитирай Първоначално написано от Stefun
    Нека чуя мненията ви.Въпроса е адски лесен За или протов космите по краката на момчетата
    Emi ako e nekuv hiper kosmat po-dobre e da si gi mahne,no ako e normalno okosmen ne e hubavo da si gi maha.Po princip sum protiv

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Добре де, сега аз да ви питам нещо - защо много момичета (поне тези, които познавам), щом едно момче се епилира са по-склонни да го пратят "на другия бряг", отколкото ако си прави маникюр и педикюр редовно, примерно?
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb
    Добре де, сега аз да ви питам нещо - защо много момичета (поне тези, които познавам), щом едно момче се епилира са по-склонни да го пратят "на другия бряг", отколкото ако си прави маникюр и педикюр редовно, примерно?
    Аз не съм от тез момичета
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb
    ОО, не вярвам някой наистина да мисли, че мъж, който се епилира, е хомосексуален. Това няма нищо общо. Транссексуалните мъже се чувстват отвътре като жени, следователно са хетеосексуални, само обвивката е мъжка.
    Мъж, който се епилира, е педал, т.е. мъж, който прави неща, свойствени само за жените - епилация, гримиране, скубане на вежди...Ходенето на маникюр и педикюр също е педалско.

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Е, извинявай, но поста ти е адски противоречив, двете части се самоизключват...
    Да си чувала за "типове" като метросексуален и кеърмен?
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Цитирай Първоначално написано от Stranna_
    Еми и аз смятам, че е много по - добре без косми и много уважавам момчетата, които се поддържат!! И не мисля, че има нещо гейско в това, напротив, прави ги по - привлекателни. Но това си е лично мое мнение!
    И аз мисля тей !

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Mi moito gadje si gi maha i tva mi haresva.Po-dobre e mom4etata da se obezkosmqvat.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Guest
    Зависи си от самите косми,ако са големи и черни по-добре без тях,но ако са малки и руси нямам нищо напротив

Мега фен
    Всъщност не се самоизключват. Просто едното беше отклонение. Ти му казваш метросексуален, а аз - педал. Не става въпрос за сексуални предпочитания, спокойно, нали всички мъже се притесняват от това.

за мен няма голямо значение,но все пак клоня към обезкосмените

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    zavisi kolko sa...ako sa mn-protiv, a ako sa po malk-se1 mi e
    Estestveno nai si me kefi kato e gladi4ko bez kosmi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си