- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мини анкета за момичета !
Първоначално написано от I_love_dead_people
![]()
Protiv!Ne e 4esno da iziskvate ot nas da sme vinagi perfektnki ,ako vie samite ne ste ....na nikoi nqma da mu haresa da vidi gotino momi4e s po edin santimetar kosmi,nali ?
тебе те знаеме че си много странна личност.......Първоначално написано от `Death`Whore`
аз си ги бръсна понякога само заради татуса... иначе нямам много и ако нямах татус нямаше да имам нужда да ги махам
ako e nekav stra6no ryntav s nekvi kudravi kosmisam proriv! no ako sa po4ti nezabelejimi neka si stoqt
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Махането на космите на краката било гейско![]()
![]()
![]()
![]()
Вие, момичета, като си махате космите на крата лесбийки ли сте?Айде стига с това консервативно мислене.Преди космите са ни били нужни, за да се топлим.Сега живеем в 21 век и космите вече не ни трябват.Било чалгарско
![]()
Какво общо има епилирането с чалгата
Не може да няма за и против ама такива изказвания 'гейско, чалгарско и т.н.' са направо смешни.Аз си миахам космите и нито слушам чалга нито съм гей(поне още си падам по нежния пол
за в бъдеще незнам,може и да ми прищрака нещо
)
П.П.
Някоя се изказа, че не харесвала момчета с къси панталониБейби, излез с някой пич сега както е лято и да е 40 градуса и той да си ходи с дънките и ще усетиш 'благовонния' му естествен парфюм.
Хората са измислили дезодоранти, душицо. Моят мъж да не мирише на пот, защото не е обличал къси до гъза панталони?
Каквито и дезодоранти да ползва като се поти човек мирише.Не го знам твоя мъж 'защо мирише на пот', но съм 10000% сигурен, че ще се поти по-малко ако ходи с къси дрехи ама както и да е... Тъп спор.Всеки да ходи както си иска и да бъде жив и здрав \/
Къс панталон е приемлив само ако мъжът е със спортен екип. Хората имат доста извратени представи...било задължително да се ходи с къси поли, задължително да се ходи с къси панталони...луди ли сте?
gladki kra4enca me vazbujdat mnogo i e stra6no gotino no gadjeto mi ne si maha kosmite i tova ne mi pre4i vseki si precenqva
Зане искам да се допирам до някой, по гладък от мен ще ми е доста тъпо.. иначе пк ако са прекалено големи черни и дълги космите са много гадни..тогава по добре да ги махне в началото на лятото..
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Ами то е въпрос на личен избор,но аз не харесвам много-много гладки крака за момче.
Твърдо против мисля че е супер глупаво и няма абсолютно никаква хигиенна цел а просто е пореднота изпростяване...Според мен за мъж е напълно нормално да има окосмяване по краката и не виждам нищо гнусно или отблъскващо в това....А иначе едва ли не да си сравнявате на кой са му по-гладки краката и да си ходите заедно но кола маска...нищо мъжествено
Hello there
the angel from my nightmare
Ами тез косми на момчетата са им гордост.А пък ако няма ще седи много изкуствено.Следователно за космите
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Emi ako e nekuv hiper kosmat po-dobre e da si gi mahne,no ako e normalno okosmen ne e hubavo da si gi maha.Po princip sum protivПървоначално написано от Stefun
Добре де, сега аз да ви питам нещо - защо много момичета (поне тези, които познавам), щом едно момче се епилира са по-склонни да го пратят "на другия бряг", отколкото ако си прави маникюр и педикюр редовно, примерно?
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Аз не съм от тез момичетаПървоначално написано от Eclipse_bb
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
ОО, не вярвам някой наистина да мисли, че мъж, който се епилира, е хомосексуален. Това няма нищо общо. Транссексуалните мъже се чувстват отвътре като жени, следователно са хетеосексуални, само обвивката е мъжка.Първоначално написано от Eclipse_bb
Мъж, който се епилира, е педал, т.е. мъж, който прави неща, свойствени само за жените - епилация, гримиране, скубане на вежди...Ходенето на маникюр и педикюр също е педалско.
Е, извинявай, но поста ти е адски противоречив, двете части се самоизключват...
Да си чувала за "типове" като метросексуален и кеърмен?
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
И аз мисля тей !Първоначално написано от Stranna_
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Mi moito gadje si gi maha i tva mi haresva.Po-dobre e mom4etata da se obezkosmqvat.
Зависи си от самите косми,ако са големи и черни по-добре без тях,но ако са малки и руси нямам нищо напротив![]()
Всъщност не се самоизключват. Просто едното беше отклонение. Ти му казваш метросексуален, а аз - педал. Не става въпрос за сексуални предпочитания, спокойно, нали всички мъже се притесняват от това.
zavisi kolko sa...ako sa mn-protiv, a ako sa po malk-se1 mi e![]()
Estestveno nai si me kefi kato e gladi4ko bez kosmi![]()