- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време Ви е необходимо
Колко време Ви е необходимо, за да забравите бившето си гадже !?
Na mnenie sum, che staroto gadje nai-se zabravq s nqkoe novo, no trqbva da se znae, che moje da stane taka, che da si mislish za bivshiq i dokato si s noviq. Tova znachi, che qvno ne go haresvash dostatuchno ili posledniqt e bil istinskata ti ljubov. A istinskata ljubov ne se zabravq.
Забравям старото гадже, когато с някой друг получа нещо по-истинско.
az adski trudno ma ako si namera dr mi e po lesno
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Зависи колко съм го обичала.![]()
syglasna symПървоначално написано от Atula
![]()
![]()
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
И все пак.. зависи колко време си бил/а с този човек и какви чувства си имал към него/нея![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Зависи дали връзката ми е била сериозна или не,зависи при какви обстоятелства сме се разделили...Зависи от много неща.Но е много трудно да забравиш човек,който веднъж е намерил място в сърцето ти
Напълно на същото мнение.Първоначално написано от `Death`Whore`
Целта е повторение до намиране на по-добро решение.
Don't hate me, I'm just blind.
Mi mnogo bavno..I vinagi nevolno si pripomnqm za nego, no ne vinagi si go spomqm s dobro..taka 4e..![]()
Първоначално написано от NaSty GiRl
![]()
Ами не знам...явно само при мен се получава така че никого не мога да забравя.Може би защото подбирам прекалено внимателно и хората с които съм била за ме впечатлявали с нещо по-свежо и различно.Но с който и да съм-не забравям бившите си...държа на приятелски отношение щом съм отдала нещо от себе си на някого...Не ги забравям,но пък и не са ми постоянно в главата де...
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
mi pri men se polu4ava taka 4e kasam s edinq zapo4vat flirt4eta i zaribqvki s drugi {ne kazvam 4e vednaga si hvashtam novo gadje no e taka si se razpravqm} ta bivshite gi zabravqm za okolo mesec dva prosto osaznavam 4e sa vremenni neuspeshni zaribqvki![]()
Love you Kris !!!
Ти курва ли си ?Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
2т. забрана за ползване на профил
Da napylno sym syglasna..no vse pak mislq che e lesno da spresh da mislish za bifsheto si gadje..Pone za mene..Makar che ako sym bila vlubena vsichko si ostava no dylboko vytre v men bez shans da izleze otnovo na qve!Първоначално написано от NaSty GiRl
Аз не си помня сегашното пък за колко забравям предишното мухахаххах 1-2 часа зависи колко бързо ми се изпречи друга пред очите.![]()