.

Виж резултатите на анкетата: За колко време забравяте бившите си гаджета ?!

Гласували
46. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Адски трудно забравям бившите си гаджета...

16 34,78%
  • Докато не си намеря друго гадже все си мисля за старото

14 30,43%
  • Еми близо месец, може и повече

8 17,39%
  • Много малко...една седмица максимум

8 17,39%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Колко време Ви е необходимо

Колко време Ви е необходимо, за да забравите бившето си гадже !?

Голям фен
    Град
    Pleven
    Na mnenie sum, che staroto gadje nai-se zabravq s nqkoe novo, no trqbva da se znae, che moje da stane taka, che da si mislish za bivshiq i dokato si s noviq. Tova znachi, che qvno ne go haresvash dostatuchno ili posledniqt e bil istinskata ti ljubov. A istinskata ljubov ne se zabravq.
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен
    Забравям старото гадже, когато с някой друг получа нещо по-истинско.

Повече от фен
    az adski trudno ma ako si namera dr mi e po lesno
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Повече от фен
    Зависи колко съм го обичала.

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Na mnenie sum, che staroto gadje nai-se zabravq s nqkoe novo, no trqbva da se znae, che moje da stane taka, che da si mislish za bivshiq i dokato si s noviq. Tova znachi, che qvno ne go haresvash dostatuchno ili posledniqt e bil istinskata ti ljubov. A istinskata ljubov ne se zabravq.
    syglasna sym
    Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    И все пак.. зависи колко време си бил/а с този човек и какви чувства си имал към него/нея
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Зависи дали връзката ми е била сериозна или не,зависи при какви обстоятелства сме се разделили...Зависи от много неща.Но е много трудно да забравиш човек,който веднъж е намерил място в сърцето ти

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Забравям старото гадже, когато с някой друг получа нещо по-истинско.
    Напълно на същото мнение.
    Целта е повторение до намиране на по-добро решение.
    Don't hate me, I'm just blind.

Mi mnogo bavno..I vinagi nevolno si pripomnqm za nego, no ne vinagi si go spomqm s dobro..taka 4e..

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от NaSty GiRl
    И все пак.. зависи колко време си бил/а с този човек и какви чувства си имал към него/нея

Ами не знам...явно само при мен се получава така че никого не мога да забравя.Може би защото подбирам прекалено внимателно и хората с които съм била за ме впечатлявали с нещо по-свежо и различно.Но с който и да съм-не забравям бившите си...държа на приятелски отношение щом съм отдала нещо от себе си на някого...Не ги забравям,но пък и не са ми постоянно в главата де...
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    mi pri men se polu4ava taka 4e kasam s edinq zapo4vat flirt4eta i zaribqvki s drugi {ne kazvam 4e vednaga si hvashtam novo gadje no e taka si se razpravqm} ta bivshite gi zabravqm za okolo mesec dva prosto osaznavam 4e sa vremenni neuspeshni zaribqvki
    Love you Kris !!!

Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    mi pri men se polu4ava taka 4e kasam s edinq zapo4vat flirt4eta i zaribqvki s drugi {ne kazvam 4e vednaga si hvashtam novo gadje no e taka si se razpravqm} ta bivshite gi zabravqm za okolo mesec dva prosto osaznavam 4e sa vremenni neuspeshni zaribqvki
    Ти курва ли си ?
    2т. забрана за ползване на профил

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    Ти курва ли си ?
    6to puk trqbva da e kurva 4e hodi s razli4ni mom4eta? nqkoi q zarqzva, tq si hva6ta nqkoi drug, nqma da sedi i da reve za stariq q.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от NaSty GiRl
    Da napylno sym syglasna..no vse pak mislq che e lesno da spresh da mislish za bifsheto si gadje..Pone za mene..Makar che ako sym bila vlubena vsichko si ostava no dylboko vytre v men bez shans da izleze otnovo na qve!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    PO malko ot mesec nqkude tam

Guest
    Аз не си помня сегашното пък за колко забравям предишното мухахаххах 1-2 часа зависи колко бързо ми се изпречи друга пред очите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си