.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Проблем с ерекцията!!!

Сноши бях на един купон и с приятелката ми щяхме да правим секс.Тя не е девствена ама на мен ще ми е за първи път.Започнахме любовната игра ама след малко ми спадна пениса и повече не можах да го вдигна.Пих малко алкохол и мисля че не е от него.Май много разочаровах гаджето.Моля ви дайте ми съвет!!!

Повече от фен
    100 % e bilo ot pretisneniq sled kat probva6 za 1 put .... s malko pove4e alkohol znae6li kvi 4udesa staat sledva6tiq put piii ne malko a mn togava nqma t ipuka mn i zadru6kitre zaminavat nqma ot koda se pritesnqq6
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Guest
    Мерси мноогоо. )))))))

a be nqq piesh be pich!!!!
    I bez alkohol 6te go vdignesh prosto ne se pritesnqvai..ako ne drugiq , to po-drugiq put 6te stane ... RELAX!

Супер фен
    Недей да пиеш верно. Next time, кво да се праи, понякога стават гафове.

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Споко бре! Притеснение и толкова. Действай без да му мислиш. Не си мисли също и че си се издънил. Просто следващия път се наслади на момента, мисли си кво ти е яко... Алкохола може и да помогне, ама може и да има обратното действие... Тогава ще стане кофти. Айде УСПЕХ!

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Спокойно човече и на мен ми се е случвало и се побърках...мн гадно се почувствах макар че не смятахме да правим секс и не се изложих чак толкова! Но след тва всичко си беше нормално! Само не мисли за тва че няма да го вдигнеш а се наслаждавай на целувките и милувките и тн. А и алкохола, ако е в малки количества помага...поне на мен не ми пречи на ерекцията. Само дето се отпускаш повече айде със здраве
    маа фака

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CaSsPeR
    100 % e bilo ot pretisneniq sled kat probva6 za 1 put .... s malko pove4e alkohol znae6li kvi 4udesa staat sledva6tiq put piii ne malko a mn togava nqma t ipuka mn i zadru6kitre zaminavat nqma ot koda se pritesnqq6
    Айде бе, аз като го правих за 1ви път бях мъртво пиян и като тръгнахме да го правим щеше да ми се пръсне сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си