- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с ерекцията!!!
Сноши бях на един купон и с приятелката ми щяхме да правим секс.Тя не е девствена ама на мен ще ми е за първи път.Започнахме любовната игра ама след малко ми спадна пениса и повече не можах да го вдигна.Пих малко алкохол и мисля че не е от него.Май много разочаровах гаджето.Моля ви дайте ми съвет!!!
100 % e bilo ot pretisneniq sled kat probva6 za 1 put .... s malko pove4e alkohol znae6li kvi 4udesa staat sledva6tiq put piii ne malko a mn togava nqma t ipuka mn i zadru6kitre zaminavatnqma ot koda se pritesnqq6
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Мерси мноогоо.)))))))
a be nqq piesh be pich!!!!
I bez alkohol 6te go vdignesh prosto ne se pritesnqvai..ako ne drugiq , to po-drugiq put 6te stane ... RELAX!
Недей да пиеш верно. Next time, кво да се праи, понякога стават гафове.
Споко бре!Притеснение и толкова. Действай без да му мислиш. Не си мисли също и че си се издънил. Просто следващия път се наслади на момента, мисли си кво ти е яко... Алкохола може и да помогне, ама може и да има обратното действие... Тогава ще стане кофти. Айде УСПЕХ!
Спокойно човече и на мен ми се е случвало и се побърках...мн гадно се почувствах макар че не смятахме да правим секс и не се изложих чак толкова! Но след тва всичко си беше нормално! Само не мисли за тва че няма да го вдигнеш а се наслаждавай на целувките и милувките и тн. А и алкохола, ако е в малки количества помага...поне на мен не ми пречи на ерекцията. Само дето се отпускаш повечеайде със здраве
маа фака
Айде бе, аз като го правих за 1ви път бях мъртво пиян и като тръгнахме да го правим щеше да ми се пръсне сърцето.Първоначално написано от CaSsPeR