- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грешки
Ami moje bi tova che ponqkoga vqrvam prekaleno mnogo na hora koito ne zaslujavat
Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...
Греша че прекалено много се доверявам на хората..
Греша че давам всичко от себе си за другия...
Греша че се привързвам лесно и силно......
Греша че виждам света само в красивите му краски...
Греша че се оставям на мързела си повече![]()
Греша че прощавам лесно...
Греша че плача често и се показвам слаба...
стига толкоз..
2 т. от правилника. Бан на профил
Tova sa si li4ni raboti spored men i ne im e mqstoto v forum...
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
predoverih se na edno mom4e i tova e ne6toto za koeto sajelqvam v celiq si jivot
Аз пък съжалявам,че изпадам почти едновременно в двете крайности-прекалено доверие и прекалено недоверие.На мен по-скоро Недоверието ми прави проблеми...зашото изглежда сякаш не се интересувам от човека и че му се надувам,а то е просто защото искам да се предпазя от болка....
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
u4a se ot gre6kite si... ne sam pravil gre6ka do sega koqto vednaj e stanala...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Vse oshte se pitam dali e greshka..edno momche v koeto se vlubih predi dosta vreme i vse oshte ne moga da go zabravq..obstoqtelstvata ne bqha podhodqshti ,za da bydem zaedno ,no bqh ujasno hlytnala i..![]()
![]()
ami spored men nai golqmata gre6ka v jivota mi be6e,4e naranih 1 ot nai dobrite si priqteli,pri polojenie 4e bqh vlubena v negoe sega sme si pak priqteli,no e po razli4no.
az imam mn gre6ki no sega kato se zamislq nai ve4e tova 4e se doverqvam mn lesno na horata i tova 4e pro6tavam mn barzo i vaob6te ne se zamislqm.i nai lo6oto e 4e znam 4e ne trqbva da se doverqvam tolkova mn i da pro6tavam no kakvo da napravq kato sam meko6ava
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Privarzvam se mn lesno
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)