.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Guest

Moderated: Все още обичам бишото си гадже. Какво да правя?

na4i hodih s edno mom4e mn vreme i skusahme i togava po4nah da haresvam dr mom4e.. oba4e vse o6te obi4am biv6eto.. i sq kazah na drugoto mom4e 4e go haresvam...sega ne sum sigurna.. i toi su6to me haresva.. ama nz kvo da pravq sega... az nz dori dali go haresvam mn....6toto obi4am o6te biv6eto i sum stra6no oburkana... kato kazah na mom4eto 4e go haresvam se po4ustvah mn stranno .. kvo dfa pravqq? pls help [-o<

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Излез някъде на спокойно и приятно място и помисли хубаво кого обичаш повече и се стреми към него!

Guest
    problema e 4e nemoga da se vurna pri biv6eto 6toto toi ne me obi4a ve4e... a i nz za drugoto mom4e dali izpitvam ne6to.. uhhh... mn mi e trudno

Еми дай си малко време и премисли хубаво нещата,но щом не можеш пак да си с бившия...по-добре си намери друг,за да го забравиш по-лесно или пък прави нещо.....забавлявай се,но ако не обичаш онова момче..по-добре не го лъжи

Мега фен Аватара на koalka
    Ами щом го обичаш направи всичко по силите си да се съберете,но както съм казвала,ако той не те обича нищо няма да се получи.Пон еспоред мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си