- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви възбужда
Падате ли си по нещо специално в секса , нещо по-така ... по-извратено ... и какво е то![]()
![]()
![]()
ЩаСтИеТо Е еДиНсТвЕнОтО нЕщО,кОеТо МоЖеМ дА рАзДаВаМе БеЗ дА пРиТеЖаВаМе...
poza 69 !!!!! :P :P :P :P
69 69 69 69 69 69 69 \/
![]()
Opredeleno 69. A predi sex-a... kogato me celuva po shiqta i po gurdite. Kogato mi pravi masaj i me dokosva nejno po-cqlata koja.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mm az si padam po leko darpane na kosa...taka de da me hvane za kosata, ili pak da mi hvane racete![]()
ne me bi4uvaite samo za deto si kazvam fantaziite
Обичам, когато е над мен, аз стена със затворени очи и знам, че той ме гледа. Обичам да ме шляпа по дупето, да полудява, да стене, огато му лижа зърната...
Много обичам, когато го правим да е с пола и аз да бръкна отдолу... Тя си е облечена, всичко наред, ама както я целувам и да си пъхна ръката под поличката.... WOW![]()
![]()
![]()
az obi4am da mi hvane racete, da me hape, dere po garba, da mi stiska silno dupeto...vrata...i tn vsqkakvi po silni raboti...![]()
Да ме целува по гърба или да ми смуче пръстите на краката-не е извратено ама е еротично.
Обичам да се сменя нежност със страст и се възбуждам от сравнително лека болка.
Да ми слага презарвативахаха
Яко е когато мадамата управлява всичко (въпреки че досега винаги аз действам... въййй кви сте мързели момичетата![]()
)...
Вярно еПървоначално написано от looper
Sorry ама на мен ми изглежда малко гадноПървоначално написано от krem4et0
![]()
Оуууууууууу,маце,а да се видиме някой път,а?Първоначално написано от `Death`Whore`
аз пък полудявам когато ми захапе малко по-силно зърната и ги дърпа леко..... а същото приложено на клитора ме изкарва извън кожата ми просто ставам неукротима ХАхах
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!