- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушиш ли?
Пуша да и наще знаят!
Da pusha . Mama znae i mi dava cigari , na bashtata obeshtah da spra predi edna godina nqkude![]()
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
i az ne pu6a
2 т. системно.
Еми аз пък пуша от време на време.Като се събереме компания палиме по някоя.Майка ми не знае,защото не смятам да става сериозно.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Пуша и наще не ме знаят че пуша!
ami razbira se che ne pusha.s brat mi izhvyrlqme cigarite na vseki ot rodata.![]()
![]()
posle ni se karat qko.az se chuvstvam extra i bez da pusha.pyk i sym zabelqzala che predi e bilo daje moderno da se pushi.kriesh se ot daskalite,stava ekshyn.ama sega neshto ne vyrvi.daje mi izglejda zadrysteno da pushish.govorim obache za obiknovenite evtini cigari.drugo si e hubavata pura,lula...znam li,moje i nqkoe listo kanabis
![]()
![]()
takiva neshta pozvolqvam vkyshti.ne mirisht tolkova zle.
![]()
![]()
Ne, ne pravq ne6ta koit ne mi haresvat a vkusa na cigarite esuper gaden zakvop mi e![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
pusha nashte znaqt no ne mi davat![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Да... хваща ли са ме... те знаят , че пуша , но нищо не казват защото нямат доказателство... но много добре знаят каде изчезват парите ми
az pu6a i na6te znaqt :} redovno si menkame cigari s maika mi
Da pusha i nashte ne znaqt obache podoziratama kvo da napravq kato ne moga da gi otkaja
mi i az pusha...moite razbraxa predi 1 godina kogato si izpusnax chantata i padnaxa 2 kutii cigari pri koito 1prazna...karaxa mi se i to dosta i postoqnno me durjaxa pod kontrol no nai nakraq razbraxa che nqma kfo da se prafi i...me osavixa na mira![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
не пуша , но пия .. и то по много, пуша рядко с приятели....
pu6a po mnogo i na6ite me znaqt (si4ki bez tatko) i mnogo sajalqvat za tova za6toto sam na 14 a ve4e ne moga da gi otkAJAi az iskam ma ne mogaa
на 14 години съм , НИКОГА НЕ СЪМ СИ ДРЪПВАЛ ОТ ЦИГАРА* !
*Който ще да вярва! По принцип почти никой не ми вярва,но това не е мой проблем! Да вярно понякога когато съм гледал другите и ми се е приисквало и аз да опитам ,но НЕ и НЕ още имам воля!
що не пусна анкета направо ?!? да видим статистиката.. аз НЕ пуша и цигарите са ми адски гнусни, всички ми казват, че ще пропуша и ми викат 'я стига си се правила, ще те видим и теб след време - и ти ще пропушиш'... пффф бахти гнуснята - едва ли някога ще пропуша цигари.. адски много се дразня, когато някой пуши около мен!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
Аве цигари мигари не знам ама тва на снимката ако си ти пръскам ти дупето от разПървоначално написано от AmeLia
![]()
![]()
BTW : Да пуша.
Наще - приятно расеяни...
mi az pu6a po 3 kutii sinio viktory na den i nr moga da sp[ra
a sam na 17![]()
nem ne pusha i mnogo se radvam 6toto teq cigarii sa ujasni...nemoga da gi ponasqm :P
i az ne pu6ane me kefi ne6to.puk i nqma smisal da se trovq
![]()
wol mnogo beПървоначално написано от 6TaIn
2 т. системно.
Да пуша,при това с всичките у къщи![]()
И никога няма да ги откажа![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......