- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушиш ли?
Хаха зако пушите ;]Само се тровите Вместо да земете да отидете на фитнес нешту само се тровите;]смятай
Da pusha i mno iskam da gi otkaja no ne moga za sujelenie.![]()
Ne ne znaqt nashte ....![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
i az sam taiПървоначално написано от Метълката
Не , няма и да пуша !
Az sam na 16 i rekordno za razlika ot ostanalite po4ti ne pusha edna cigara-1sedmica![]()
He ... "само от време на време викам холандеца..... "![]()
"пием,пеем,пушим..."
и 3-те работи правя,ама цигари почти не,даже вече от 2 дена не съм пушила
и няма да пуша вече
![]()
Не![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Мразя пушенето скапано е . ДРОГАТА РУЛЛЗ .
хмм..за жал0ст пуша ..
родителите ми знаят .. вапреки че не 0д0бряват..нищо не м0гат да направят :о)
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
Много рядко,на седмица веднъж ми се случвам да зипуша по една!Но наште не знаят и не трябва да научават!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Ам аз сащо пуша само баща ми знае и ми дава цигари майка ми сущо знае,но пред нея не![]()
Ако сутрин се погледнеш в огледалото и не видиш нищо, значи просто си станал неотразим!
Нека животът ти бъде като тоалетна хартия - дълъг и полезен!
Не е важно дали ти духат или го духаш,важно е да си в духовно равновесие
Ne pusha.. I roditelite mi znaqt che ne pusha..Spomnqm si obache vednaj bqh haresala edno momche.. ama toi si imashe gadje (i tq pusheshe) i tolkova mi e bil akyla .. reshih che toi si pada po momicheta koito pushat.. vzeh edna cigara ama se natrovih.. i to e normalno nikoga ne bqh pushila haha
togava kashlqh kashlqh..
![]()
![]()
![]()
Mi az propu6ih naskoro i maika mi ne zn, ako razbere 6te mi se razsurdi jestoko.Mn sme govorili po tozii vupros i az i bqh obe6tala da ne propu6vam.Sa sum dala edna tema."za6to pu6ite".Ako iskate q poglednete.
Не пуша .. дори не съм пробвала .. но ако пропуша .. някога .., бих казала на наште, щото мисля, че ще ми помогнат, а няма да ми вдигнат скандал и нещо такова ..
Maika mi nqma da mi digne skandal, no i bqh obe6tala 4e nqma da gi po4vam.mn 6te mi se razsurdi, oba4eI za tva predpo4itam da si mul4a, ako iskam da gi otkaja moga i sama.
ne sam pu6ila ne iskam i da opitvam za6toto po4ti sam sigurna 4e ako opitam 6te po4na da pu6a a spored men nqma smisal ot tova...![]()
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!
2 кутии има няма) 17 год съм . Правете си изводите сами дали някой знае
![]()
Pusha no samo maika mi znae bashta mi ne![]()
Ne zAsLuJaVaSh SyLzItE MoI nE ZaSlUjAvSh dA pLcHa zA tEb aKo NaIsTiNa Me oBIchSh DOKAJI GO !!! nO vEcHe Ne moGa Da VqRVaM vYV tEB.....
pu6a i me znaqt![]()
Не пуша, нямам и намерение да почвам.Не употребявам и наркотици.От опиатите най-много си уважавам алкохола![]()
Ami pu6a ot vreme na vreme i roditelite mi neznaqt.Ako razberat naprao 6e me ubiqt
Руската кола и Женската уста се затварят само с ритник!!!
Не пуша и никога не съм пушила! А и не възнамерявам да го правя....поне засега![]()
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!