- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушиш ли?
az pu6a,maika mi znae,samo vednuj sum pu6ila pred neq,no mn puti mi e davala cigari
Banda narkomani,piqni,zalqni,ot jivota pre-e*ani...
пуша....пък с родителите - аз се правя че не пуша, а те се правят че ми вярват....Не че е много добре това....ама поне не се караме... \/
Първоначално написано от miroslav4eto
Pusha .. bashta mi znae no maika mi ne! :}}
Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!
Абсолютно същото ,ен така ми е горе долу удобноПървоначално написано от sl1ck3r
ne pusha(i mislq da nepusha)
a nashte znaqt 4e nepusha![]()
Пуша и скоро време май няма да ги отказвам. Маика ми знае че си свимам тютюнче ама незнае че пафкам.
Да пуша от някъде две години и родителите ми значт, въпреки че не пуше пред тях.Неодобно ми е не за друго.
Priqtno mi e da se zapoznaem!!! Nadqvam se da si dopadnem i da se spriqtelim!!!))
nikoga ne sam pu6il,ne sam opitval mislq 4e ne e priqtno,nqma da opitam,po hubu bez cigari - i bez tova sa skapi![]()
neee ne pusha i nqmam namerenie da propushvam...
waaaaaaaaaaw ... ei tva me 6okira...Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
da pu6a i na6te znaqt xaxaxa hvanaha me kvo da napraa :P
√$ĨﭲKǿ
Ami az pripalvam otvreme-navreme(tova e ot 2godini nasam).Ima nqkoi periodi,v koito mnogo mi se pushi,a ima i nqkoi,v koito samo kato vidq cigara i mi stava zle.Nashite znaqt,daje i pred tqh pusha,ne vijdam kakvo losho ima v tova.Predpochitam pred tqh da pusha,ot kolkoto da se kriq kato nqkakv prestapnik-glupavo e.
не пуша а и не искам да пропуша.За мен цигарите са излищен фасон![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
pu6il sam cigari vav 7-mi klas ma se otkazah 6oto samo si hvarlqm parite na vqtara plius tva si ovrejdam zdraveto a na6te nqkolko pati nadu6iha 4e miri6a na cigari ama as im vikam 4e edni priqteli sa pu6ili i za tva
пуша и напшите знаят
Da pu6a...emi maika mi znae 4e predi sum pu6ila..ama sega neznae 4e pak sum po4nala.....i dano da ne me hvane 4e togaa 6a mi se stujni.....
Pu6a i Znaqt![]()
ne ,ne pu6a
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
da pusha po kuponi i po 1-2 cigari na sedmica po kafeta mama i tate ne znaqt,no mama se doseshta shtoto me znae kakva sum...xax ama se doseshta 4e sum probvala...i 4e sum si durpala..prosto nqma kak....az i predi sum pushila no gi sprqh dovolna sum ot sebe si ....
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
Цигара няма да пипна вервайте ми! Не говоря празни приказки обаче.. Като по-малък имах асма ,която мина с времето за мой късмет.. И подяволите знам какво е да молиш за въздух,цигара няма да пипна не искам да връщам развитието си назад..
Ne pu6a, radvam se 4e ne pu6a i ne iskam da pu6a.Na6ite znaqt 4e ne pu6a![]()
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Но много искам да ги откажа..![]()