- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушиш ли?
Ne, nepu6a :P Mrazq cigarite
az poprincip ne pu6a oba4e v kafetata otvreme na vreme pu6a![]()
![]()
ее нали и ти трябва да си газарка как иначе ...Първоначално написано от ^^DeviLGirL^^
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ne ne ne ne ne ne oshte kolko puti da go kazvam![]()
Аз пуша.Вчера унищожих поредната кутия и осъзнах , че прекалявам.Днес не съм пушила още и мисля да не пуша , но ще видим.Опитвам се да ги откажа , защото пуша постоянно (може и само да ги намаля айде..),а и се хващам да кашлям от време на време.Наш'те не знаят и като се ракашлям пред тях,започват с "ето виж сега,настинала си!"
Сладки хора![]()
He Is The Poison And The Antidote
Пуша,тва ми оспокоява нервите доставя ми удоволствие...незнам но ми допада![]()
![]()
не пуша Твърдо съм против!Доказано е че една цигара намалява живота с 14 минути!!!
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
neeeem ne pusha ...nashte mai znaqt...
![]()
Неммм
Da pu6a i na6te znaqt !! Nemoga dagi otkaja kolkoto i da iskam!!!
Qvno ne iskam dostat14no!!
ne pu6a, no ponqkoga drupvam kato sum v kompaniq.. na6te ne znaqt..
PS:mnoo e gadno..ostava super gaden vkus i posle ako se celuvash e![]()
osven ako i dvamata ne sa pushachi........ de da znam.. mene ne me kefi osobeno..................![]()
Ne pu6a i milsq 4e dr koito pu6at trqbva da sprat!!!
да и за двете...Първоначално написано от miroslav4eto
Da pu6a,no samo maika mi znae.
Пушиш ли?Да
Родителите ти знаят ли?Да
![]()
![]()
![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Пуша от 6 години сега съм на 20 е знаят каде ще идат даже чат пат бащата тава п офас![]()
Браво на непушачите =D>
Мне, не пуша... не съм и пушила![]()
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
Не не пуша и не смятам да пропушвам! и те родителите ми знаят ама...знам ли може и да не ми вярват
![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
pu6a i na6te znaqt
пуша .. наще знаят ..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.