.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 169

Тема: Пушиш ли?

Фен
    Град
    Еverywhere
    Пуша да и наще знаят!

Фен
    Град
    Dreamland
    Da pusha . Mama znae i mi dava cigari , na bashtata obeshtah da spra predi edna godina nqkude
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

i az ne pu6a
    2 т. системно.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Еми аз пък пуша от време на време.Като се събереме компания палиме по някоя.Майка ми не знае,защото не смятам да става сериозно.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Guest
    Пуша и наще не ме знаят че пуша!

Guest

Re: Пушиш ли?

ami razbira se che ne pusha.s brat mi izhvyrlqme cigarite na vseki ot rodata. posle ni se karat qko.az se chuvstvam extra i bez da pusha.pyk i sym zabelqzala che predi e bilo daje moderno da se pushi.kriesh se ot daskalite,stava ekshyn.ama sega neshto ne vyrvi.daje mi izglejda zadrysteno da pushish.govorim obache za obiknovenite evtini cigari.drugo si e hubavata pura,lula...znam li,moje i nqkoe listo kanabis takiva neshta pozvolqvam vkyshti.ne mirisht tolkova zle.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    AMi da pu6a
    samo maika mi znae , a bashtami predpolaga , no i da znae ne me e strah , 4e moje da mi se skara

Pusha i samo maika mi znae ..

Фен
    Град
    Pld
    Ne, ne pravq ne6ta koit ne mi haresvat a vkusa na cigarite esuper gaden zakvop mi e
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

pusha nashte znaqt no ne mi davat
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Да... хваща ли са ме... те знаят , че пуша , но нищо не казват защото нямат доказателство... но много добре знаят каде изчезват парите ми

az pu6a i na6te znaqt :} redovno si menkame cigari s maika mi

Град
    Bulgaria :-)
    Da pusha i nashte ne znaqt obache podozirat ama kvo da napravq kato ne moga da gi otkaja

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    mi i az pusha...moite razbraxa predi 1 godina kogato si izpusnax chantata i padnaxa 2 kutii cigari pri koito 1prazna...karaxa mi se i to dosta i postoqnno me durjaxa pod kontrol no nai nakraq razbraxa che nqma kfo da se prafi i...me osavixa na mira
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Град
    over the hills and far away
    не пуша , но пия .. и то по много , пуша рядко с приятели....

Guest
    pu6a po mnogo i na6ite me znaqt (si4ki bez tatko) i mnogo sajalqvat za tova za6toto sam na 14 a ve4e ne moga da gi otkAJA i az iskam ma ne mogaa

просто имам воля
    Guest
    на 14 години съм , НИКОГА НЕ СЪМ СИ ДРЪПВАЛ ОТ ЦИГАРА* !

*Който ще да вярва! По принцип почти никой не ми вярва,но това не е мой проблем! Да вярно понякога когато съм гледал другите и ми се е приисквало и аз да опитам ,но НЕ и НЕ още имам воля!

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    що не пусна анкета направо ?!? да видим статистиката.. аз НЕ пуша и цигарите са ми адски гнусни, всички ми казват, че ще пропуша и ми викат 'я стига си се правила, ще те видим и теб след време - и ти ще пропушиш'... пффф бахти гнуснята - едва ли някога ще пропуша цигари.. адски много се дразня, когато някой пуши около мен!!!
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AmeLia
    що не пусна анкета направо ?!? да видим статистиката.. аз НЕ пуша и цигарите са ми адски гнусни, всички ми казват, че ще пропуша и ми викат 'я стига си се правила, ще те видим и теб след време - и ти ще пропушиш'... пффф бахти гнуснята - едва ли някога ще пропуша цигари.. адски много се дразня, когато някой пуши около мен!!!
    Аве цигари мигари не знам ама тва на снимката ако си ти пръскам ти дупето от раз
    BTW : Да пуша.
    Наще - приятно расеяни...

6TaIn
    Guest
    mi az pu6a po 3 kutii sinio viktory na den i nr moga da sp[ra
    a sam na 17

Guest
    nem ne pusha i mnogo se radvam 6toto teq cigarii sa ujasni...nemoga da gi ponasqm :P

Град
    plovdiv we mainaa :P
    i az ne pu6a ne me kefi ne6to.puk i nqma smisal da se trovq

Цитирай Първоначално написано от 6TaIn
    mi az pu6a po 3 kutii sinio viktory na den i nr moga da sp[ra
    a sam na 17
    wol mnogo be
    2 т. системно.

Да пуша,при това с всичките у къщи
    И никога няма да ги откажа
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си