Haresvam edno momche adski mnogo.Nqmah smelost da govorq s nego,zahstoto me beshe strah da ne me otreje.Za tova pratih edna priqtelka da govori s nego.Govorili si te i po edno vreme toi q popital sluchaino da i se namira nqkoe momiche kato za nego i tq kazala men.Pravila mi reklamki pred nego,ama toi kazal che sam bila sramejliva inache me haresval.Tq obache mu obqsnila che veche ne sam takava(koeto si e istina).Poneje vse se vodq s neq i se pootpusnah i otrakah.Toi i Kazal che shte si pomisli za men.Obache sq nz ko da praq.Imam mu nomera na GSM-a znam kak se pishe v chata i skype.Ama se chudq dali da go potyrsq ili da izchakam da vidq dali toi shte proqvi po golqm interes kym men,za da ne stane taka,che da me otblysne za deto sym nahalstvala .. ohh nz veche.Samo toi m ie v glavata Vseki koito go poznava kazva che e mnogo dobyr i mil i t.n. inache ima brat bliznak (malko po sladak ot nego) ama brat mu ima gaden harakter i se dyrji leko nadmenno.Za tova molq vi kajete kakvo da pravq veche ...
P.S. Ako e ot znachenie imame 3 godini razlika.