.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Интимно вапросче към дамите;)

В каква форма най-често се обезкосмявате от долу,има ли такива момичета които предпочитат да ги махат напълно(които са много)и саответно такива кадето не си махат космите?Предварително ви благодая за отговорите.

Re: Интимно вапросче кам дамите;)

Цитирай Първоначално написано от linderot
    В каква форма най-често се обезкосмявате от долу,има ли такива момичета които предпочитат да ги махат напално(които са много)и саутветно такива кадето не си махат космите?Предварително ви благодая за отговорите.
    Повечето момичета си ги махат напълно

ПП: Пише се "напълно" и "съответно". Пиши на латиница като не познаваш собствения си език !
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    Аз си ги махам напълно

Фен
    Град
    Sofia
    az sa6to gi maham napalno, probvah s lenti4ka no nesta za6toto sa mngo redki i ens e polu4ava. i btw. epiliram se.

Цитирай Първоначално написано от mravkata_z
    az sa6to gi maham napalno, probvah s lenti4ka no nesta za6toto sa mngo redki i ens e polu4ava. i btw. epiliram se.
    Я прати една снимка да видиме как изглежда
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    maham gi otvsqkade i ne ostava nito edno..taka e nai 4isto i sladko sporem mene!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    всичко, винаги.
    алелуя.

и аз всичко махам
    8т. реклама
    бан на профил

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy

ME 2
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Re: Интимно вапросче кам дамите;)

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Цитирай Първоначално написано от linderot
    В каква форма най-често се обезкосмявате от долу,има ли такива момичета които предпочитат да ги махат напално(които са много)и саутветно такива кадето не си махат космите?Предварително ви благодая за отговорите.
    Повечето момичета си ги махат напълно

ПП: Пише се "напълно" и "съответно". Пиши на латиница като не познаваш собствения си език !
    Мерси за забележките

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Я прати една снимка да видиме как изглежда
    ХаХахахахах Ако искаш и на живо да ти покаже

По темата: всичко наред

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Има мъже, които ги кефи да има няква прическа ако така да се израза, но мен това ме отвращава. Е не говоря ако приятелката ми има косми...щом съм с нея значи ще си е обичам и няма да ми прави впечатление, но се погнусих от Камелия като е видях с косми по ....

Мега фен
    Махам всички косми там.

Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Аз си ги махам напълно
    i az sum taka

[size=10][b]

Jordanka
    Guest
    Абе много момчета които познавам казват че е по-хубаво момиче с косми. Аз съм на същото мнение. Не ми говорете за хигиена, щото ако се къпеш често няма да имаш проблем.

Мега фен
    И това нас какво ни интересува?

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    Има мъже, които ги кефи да има няква прическа ако така да се израза, но мен това ме отвращава. Е не говоря ако приятелката ми има косми...щом съм с нея значи ще си е обичам и няма да ми прави впечатление, но се погнусих от Камелия като е видях с косми по ....
    Мен например много ме кефи да е по-рошава отдолу. Стига сте ни изолирали от обществото нас, натуралните хора. А между другото Камелия е една грозна жена с прекалено малко косми, а пък вие говорите че била много космата....
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    a we pi4 kade we Kameliq moje da ima ama e stra6na putka nema kvo da se lajem sq

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    i az maham vsichko :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Голям фен
    Град
    Sofia
    be vsi4ki kazwate maxam napulno puk kato bqx na more minalata godina i kato imashe obshti bani ...ne znaete za kvo stava vapros...obrasli brat4e naturalnoto si gi kefi spareni sigurno spleteni...ot 5 du6a v ob6tata banq samo az bqx obrusnata i si vikam az li ne sam fred ko stava tuka
    Bez podpis

Guest
    moite ot dolu splitam na malki plit4ici a triugulnika go boqdisvam v 4erveno i ostavqm kosmite da izrasnat kolkoto se moje pove4e!

e samo az li si ostaqm edna lenti4ka be....

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    vsi4ko.. ;]
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от iskrichka
    И аз! Сравнително тънка, с подстригани косъмчета.

Като изчетох толкова мнения, че всичко си махат другите форумки... замислям се, ама не. Не си се представям като бебе.

Цитирай Първоначално написано от djigi
    Цитирай Първоначално написано от iskrichka
    И аз! Сравнително тънка, с подстригани косъмчета.

Като изчетох толкова мнения, че всичко си махат другите форумки... замислям се, ама не. Не си се представям като бебе.
    ми то и аз така,не ме кефи пък съвсем като гола пушка,ма тва си е мое мнение разбира се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си