- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимно вапросче към дамите;)
В каква форма най-често се обезкосмявате от долу,има ли такива момичета които предпочитат да ги махат напълно(които са много)и саответно такива кадето не си махат космите?Предварително ви благодая за отговорите.![]()
![]()
![]()
Повечето момичета си ги махат напълноПървоначално написано от linderot
![]()
ПП: Пише се "напълно" и "съответно". Пиши на латиница като не познаваш собствения си език !
2т. забрана за ползване на профил
Аз си ги махам напълно![]()
az sa6to gi maham napalno, probvah s lenti4ka no nesta za6toto sa mngo redki i ens e polu4ava. i btw. epiliram se.
Я прати една снимка да видиме как изглеждаПървоначално написано от mravkata_z
![]()
2т. забрана за ползване на профил
maham gi otvsqkade i ne ostava nito edno..taka e nai 4isto i sladko sporem mene!
и аз всичко махам![]()
8т. реклама
бан на профил
Първоначално написано от mravkata_z
ME 2![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Мерси за забележкитеПървоначално написано от LoRinSeR
![]()
![]()
![]()
![]()
Има мъже, които ги кефи да има няква прическа ако така да се израза, но мен това ме отвращава. Е не говоря ако приятелката ми има косми...щом съм с нея значи ще си е обичам и няма да ми прави впечатление, но се погнусих от Камелия като е видях с косми по ....
Махам всички косми там.
Абе много момчета които познавам казват че е по-хубаво момиче с косми. Аз съм на същото мнение. Не ми говорете за хигиена, щото ако се къпеш често няма да имаш проблем.![]()
И това нас какво ни интересува?
Мен например много ме кефи да е по-рошава отдолу.Първоначално написано от NeSTa_86
Стига сте ни изолирали от обществото нас, натуралните хора. А между другото Камелия е една грозна жена с прекалено малко косми, а пък вие говорите че била много космата....
![]()
![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
a we pi4 kade we Kameliq moje da ima ama e stra6na putka nema kvo da se lajem sqПървоначално написано от NeSTa_86
![]()
![]()
i az maham vsichko :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
be vsi4ki kazwate maxam napulno puk kato bqx na more minalata godina i kato imashe obshti bani ...ne znaete za kvo stava vapros...obrasli brat4e naturalnoto si gi kefi spareni sigurno spleteni...ot 5 du6a v ob6tata banq samo az bqx obrusnata i si vikam az li ne sam fred ko stava tuka
Bez podpis
moite ot dolu splitam na malki plit4ici a triugulnika go boqdisvam v 4erveno i ostavqm kosmite da izrasnat kolkoto se moje pove4e!
e samo az li si ostaqm edna lenti4ka be....![]()
vsi4ko.. ;]
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
И аз! Сравнително тънка, с подстригани косъмчета.Първоначално написано от iskrichka
Като изчетох толкова мнения, че всичко си махат другите форумки... замислям се, ама не. Не си се представям като бебе.