- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ami mislq....
mislq 4e v tezi pet plika 6te sa temite : Po jicata,Edna balgarka,Do 4ikago i nazad,Angelinka i nqkakvo stihotvorenie ama nz koe ili Maminoto detence razpravqt 4e tazi godina 6te sa izbrali po lesni temi za da vleznat pove4e u4enici oh DANOOO DA SE PADNE PO JICATAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
и аз много искам по жицата! но не искам стихотворение!
A sega vijda6 li 4e 4ak zubkite ti trakat ot 6ybeluk a!na mene kakvo mi be6e minalata godina!E...6te stiskame palci za `Po jicata`!!yspex! \/
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Първоначално написано от sisisiisii
И какво мислиш?!Има толкова много комбинации какъв е смисълът да изброяваш какво мислиш че ще се падне.Има хиляди такива теми които започва с "ми аз мисля че ще се падне" и всички са различни.Какъв е смисълът бе хора????!!!
A така!Плюс това опитай се да изтраеш до утре и ще разбереш!Първоначално написано от a_curious_girl
А3 пък смятам да се падне нещо по лесно като до чикаго и назад пожелвам успех на всички нека бъдете удовлетворени от избора на квесторите или там които избира!!!
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
АРЕ БЕ, УТРЕ ЩЕ РАЗБЕРЕ, СЕГА ЛЯГАЙТЕ !!!!