.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: косъмчета

косъмчета

искам да попитам нещо.значи имам косъмчета по коремчето,които си личат маничко,ама мама не ми разрешава да ги махам кажете ми как да ги прикрия.срам ме е от тях!?

Re: косъмчета

Emi kupi si kislorodna voda 12 % i si gotova, kosamchetata shte stanat rusi i izobshto niama da si lichat.
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

Супер фен Аватара на pinki
    A nedei da gi pipa6!Vqrvai mi!I az si imam malki ksoum4eta ama da ne ti pyka! i nedei da probva6 da gi izrysqva6 s vsqkakvi ne6ta za6toto se podxranvat i stavat po-golemi!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Da ti kaja che vaobshte ne rastat poveche!Mnogo po-dobre e da ne i lichat ot kolkoto da ima kosmi po korema-pravi otvratitelno vprechatlenie,niakoe momche ako gi vidi.....niama da mu stane nikak priatno.Ne znam na kolko godini si pinki moje i da e normalno za tvoita vazrast da ne se poddarjash,no vse pak ne govori kato ne znaesh
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

да и аз знам че не е хубаво да се изрусяват и няма да го направя,ама ме е мн срам.гаднички са

Мега фен
    Спри да пишеш с огромни букви!

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    A nedei da gi pipa6!Vqrvai mi!I az si imam malki ksoum4eta ama da ne ti pyka! i nedei da probva6 da gi izrysqva6 s vsqkakvi ne6ta za6toto se podxranvat i stavat po-golemi!

От изрусяването няма да станат по-големи.

А по темата: Ако не ти разрешават да ги махаш - кислородна вода. А като ти разрешат - кола маска. Само недей да ги бръснеш, че тогава наистина ще станат по-големи и черни, и дебели.

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Ot izrusqvaneto nqma da stanat po golemi samo nqma da se vijdat tolkova a ti to4no tova iska6 kato ne 6te6 da si gi izrusqva6 tvoq si rabota nie ne sme magiosnitzi 4e da ti gi mahneme po dr na4in
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

еми направи си кола маска без майка ти да знае...аз така направих...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си