.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Обескосмяването на краката, при МОМЧЕТАТА ?

Какво мислите за обескосмяването на краката при момчетата обаче ?
    Според мен е хубаво, най-вече защото е красиво ... и не мога да разбера, защо някой казват, че е гейско да се обескосмяват краката, нима космите правят мъжа мъж ...
    <!><#Netizen><!>
    If I was in World War Two they'd call me Spitfire
    http://149650.sladur.com/

vw
    Guest
    много е по добре е за 1 мъж да е обескосмен.. въпрос на хигиена е..
    \/

Guest
    mi izvinqvai mn ama az smqtam 4e e geisko.e sq mn qsno 4e trqbva da se obezkosmqvat mi6nicite i polovite organi(za tova sam saglasen)ama za krakata ???!!!! 6te da e zadaljitelno za krakata.4e ti si mom4e i kvo ob6to ima higienata s kosmite na krakata ?????????abe geisk osi e za krakata.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    все ми е едно за космите по краката на момчетата
    и с косми, и без косми ме радва
    кой как му харесва
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi izvinqvai mn ama az smqtam 4e e geisko.e sq mn qsno 4e trqbva da se obezkosmqvat mi6nicite i polovite organi(za tova sam saglasen)ama za krakata ???!!!! 6te da e zadaljitelno za krakata.4e ti si mom4e i kvo ob6to ima higienata s kosmite na krakata ?????????abe geisk osi e za krakata.
    Нямам нищо против тези,които не си обезкосмяват краката,но имам за тези,които казват,че това е ге*ско,защото изобщо не е.Друга глупост неуспяхте ли да измилите.Нима всички актьоти,футболисти,музикан ти и така нататъка са ....... Вие като не се обезкосмявате поне недейте измисля такова глупости,защото е смешно и банално

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Въпрос на личен избор е, но аз смятам, че е по-добре да се махат ... по-добре изглежда, отколкото някаква гора от косми, нали? За тези, които не са толкова окосмени (обикновено мъжете със светли коси), могат и да минат и без махането им.

Повече от фен
    emi .... mene chesnooooo ne mi dreme kak she eee.... ama s kosmi dea znam po me kefi ;/ sa veche sichki nqkfi obrusnati

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Ами специално за краката деам за мене лично няма особено значение.....тва си е до лично мнение и до тва как той се чувства добре

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не ме кефи...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Повече от фен
    Град
    Vratsa

Re: Обескосмяването на краката, при МОМЧЕТАТА ?

Цитирай Първоначално написано от SpitfireGo
    Според мен е хубаво, най-вече защото е красиво ... и не мога да разбера, защо някой казват, че е гейско да се обескосмяват краката, нима космите правят мъжа мъж ...
    i az mislq 4e e super da sa brysnati...
    a ne da hodi kato nekoq gorila

Отговор
    Guest
    Сега мене па гей ме изкарахте

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO

Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    i az mislq 4e e super da sa brysnati...
    a ne da hodi kato nekoq gorila
    прегледайте се

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Guest
    abe geiove,drug pyt.moeto mnenie e 4e nai-gotinite pi4ove sa s obezkosmeni kra4eta,drugite sa...q metali...q nqkoi rapar4eta,deto glavite im ne sa napalno vred...ni6to li4no,6te me izvinqvate ako sam zasegnala nqkoi

Хубаво е мъжете да си обезкосмяват краката, особено ако "растителността" там им е прекалено много, но...все пак това е въпрос на личен избор.
    А дали е педалско - това е мнение на хора с прекалено много предразсъдъци според мен.

Абе не е приятна гледка по 5 сантиметра косми, ама пък не е прелестно некой мъж се обезкосмил навсякъде като кремвирш..
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

уф не е гейско ма седи много гадно некое момче да е обръснато по краката аз изобщо не го одобрявам това а и той ако си има добра хигиена и секи ден си се къпе няма значение дали има косми по краката или не

Абе айде бе глупости , гейове били . Аз си ги махам с машинката , а и да ви кажа супер мразя гейове и въобще хомо и би ... .
    Ебати квот си искам ще си правя , въобще не е гейско , а и е доста по - комфортно лятото да се спи без косми по краката . Е няма да ги правя гладки като на жена , ама мисля , че с машинката си е супер готски

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Аз съм ЗА обезкосмямването при мъжете! Много мразя косми и като ги видя незнам какво ми става!!!
    т. 2, 9

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe geiove,drug pyt.moeto mnenie e 4e nai-gotinite pi4ove sa s obezkosmeni kra4eta,drugite sa...q metali...q nqkoi rapar4eta,deto glavite im ne sa napalno vred...ni6to li4no,6te me izvinqvate ako sam zasegnala nqkoi

хаха смотла

Фен
    Град
    Пазарджик
    Всеки с предпочитанията си, може 1 път да си направите кола маска като мен и после да не ги пипате, съвсем естествено си изглежда
    Любовта е по-силна от всичко

black_eyed_peas_f
    Guest
    mnogo pq qko e mom4e bez kosmi ne samo ot gledna to4ka na higienata i i e mnogo po priqtno na vun6en vidkosmite ne pravqt muja muj ima mn po vajni ne6ta na koito mujete ne obru6tat vnimanie i gi prenebregvat...
    vseki precenqva sam za sebesi dali da si mahne kosmite ili da hodi kato kitenik v krakata ama e mn po qko mom4e bez kosmi \/ [/b]

На мен ми е все едно,не смятам че е ге*ско.Обезкосмен или не момчето си е момче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си