.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Edno~Tujno~F-4e
    Guest

Това подигравка ли е??

Какво ще направите ако момчето което страшно много харесвате и обичате ви зареже на рожденния ви ден с пожелание за много любов с някои друг????????

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен той не само не изпитва чувства към теб,но и е искал да те нарани явно по някакъв начин...не мога да си представя как ако някога те е обичал ще ти стори такова нещо.И недей сега да започваш да ме разубеждаваш-някои хора са адски,ама адски добри актьори.Точно на рожденния ти ден и с такова пожелание-направо си е искал да те нарани.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ще пусна тема с 202 емотинки.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ще плача...около седмица,а после ще изтрия всички СМС-и от него,ще махна всички негови снимки(ако имам такива),ще вървя с гордо изправена глава,ще преглътна мъката и ще гледам напред.В крайна сметка той не е единственият.Ако не иска да бъде с мен,аз няма да го моля да стои при мен.Любовта не се проси,тя се подарява.
    Ще отида на покупки с приятелки през деня,а вечерта-на лов за момчета
    Кой знае..може пък да се запозная с интересна личност,която да се превърне в моята нова любов
    :P

Голям фен
    lele ujas, tva si e seriozna podigravka. trqbva da mu otmusti6 na tupoto kopele

FiRe_LaDy
    Guest
    Ako sym tyjna nqma da imam nervi da si igraq da slagam tolkova emoticons ....
    Mii prosto ne misli za nego.Shte ti mine.Vyrni mu go typkano.

Edno~Tujno~F-4e
    Guest
    Ако много съм се привързала към него пак ли трябва да се опитам да го забравя???

Голям фен
    Razbira se. kolkoto i da si privyrzana kum nego toj ti se e podigral po naj-otvratitelniq na4in. ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da go nakaram da syjalqva

Фен
    Град
    Монтана
    ще му покажа ,че е ми пука за него като на другия ден се размотавам през него с гордо вдигната глава като го гледам в очите.
    Ако някога е имал чувства към мен ще го заболи

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    ЩЕ МУ Е** МАМАТА!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Shto za govedo she da e tova, che da postapi po tozi nachin Ako na men mi go napravqt tova... parvata mi reakciq shte e da se razplacha, no tova shte e za mn kratko zashtoto samata obida kum lichnostta mi she e mn po-silna ot samoto zarqzvane i shte izbuhna! Nz! Kogato me zasegnat kato chovek ne sam na sebe si a takava postapka... prosto nz kakvo shte se sluchi, no opredeleno neshtastnika shte sajalqva che izobshto me poznava! Nikoi nqma pravo da se gavri taka s horata oshte po-veche che shte bili zaedno i toi e naqsno s chuvstvata ti!!!! Tova e nechoveshka postupka i zaslujava nechoveshko nakazanie
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    хахаха дам..
    ще взема телефона и ще му счупя главата!
    А сега малко сериозно,ами няма какво да направиш,оставяш го,защото след тази постъпка той ясно е показал,че не се интересува от това как ще се почувстваш,и не му пука за теб.....(сорри,че така го казах... )просто си продължавай напред,не си заслужава да се занимаваш с такова момче!
    f@nt@zi@

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми определено или си го наранила с нещо много здраво,или просто той си е безчувствен ,харесал си е някоя друга и е решил да ти скапе рд-то!Толкова ли не можеше да ти го каже един-два дни по-късно ми точно на един от най-важните дни за теб...Ужасна постъпка!Но наистина трябва да го забравиш.И не си губи с времето с такива отмъщения.Опитай се да продължиш напред и започни че никое момче,което е постъпило така,не може да има привилегията да тъжиш за него.Той не е единствения на тази земя!Сигурна съм че ще намериш подходящия,а този се опитай да го изтриеш по най-бързия начин от сърцето и мислите си!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    ebati pendela!dano mu se slu4i ne6to gadno,no vsi4ko v toq jivot se vru6ta ,taka 4e spox!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Град
    sliven
    ne si zaslujava da pla4e6 za nego tova ti pokazva 4e nikoga ne te e obi4al radvai se 4e si go razbrala po rano

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от faith girl
    ne si zaslujava da pla4e6 za nego tova ti pokazva 4e nikoga ne te e obi4al radvai se 4e si go razbrala po rano
    Виж много често момичета плачат за момчета....аз много плача за момичета...не е редно знай го...не плачи за тоя дет не плаче за теб

Супер фен
    Къв ви е проблема на всички дето наливате момчето ве? Кат не я кефи що да не я отреже?
    Тоя гадже ли ти е бил?

Edno~Tujno~F-4e
    Guest
    MiRaCuLiX.bb той ми повтараше по 803984058034850 пъти че ме обича и изведнъж:сбогом!!!!е как става така?

Супер фен
    Тогава се съгласявам, че е постъпил гадно. Но да не ти пука, просто го забрави.

Мега фен Аватара на iiirish
    ще послушам съвета му, въпреки болката и тъгата, защото живота се е живее веднъж

Guest
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    207 са

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Според мен той не само не изпитва чувства към теб,но и е искал да те нарани явно по някакъв начин...не мога да си представя как ако някога те е обичал ще ти стори такова нещо.И недей сега да започваш да ме разубеждаваш-някои хора са адски,ама адски добри актьори.Точно на рожденния ти ден и с такова пожелание-направо си е искал да те нарани.
    Сто процента съм съгласна.Съжалявам,миличка ,но той определено е искал да те нарани и едва ли някога те е обичал.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    TOva e nai-golqmata gavrakoqto moje da sushtestvuva.Az ako sum 1-vo 6te go napravq za smqh pred vsichki 2-ro 6te mi e kofti i to mnogo , no 6te se opitam da go preydoleq kakto az si znam

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Цитирай Първоначално написано от Edno~Tujno~F-4e
    MiRaCuLiX.bb той ми повтараше по 803984058034850 пъти че ме обича и изведнъж:сбогом!!!!е как става така?
    Напълно сигурна ли си че не си го провокирала с нещо или пък при някаква друга ситуация... Не вярвам да го е казал ей така изведнаж.
    Sometimes escape on time means that you win ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си