- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това подигравка ли е??
Какво ще направите ако момчето което страшно много харесвате и обичате ви зареже на рожденния ви ден с пожелание за много любов с някои друг????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен той не само не изпитва чувства към теб,но и е искал да те нарани явно по някакъв начин...не мога да си представя как ако някога те е обичал ще ти стори такова нещо.И недей сега да започваш да ме разубеждаваш-някои хора са адски,ама адски добри актьори.Точно на рожденния ти ден и с такова пожелание-направо си е искал да те нарани.
Ще пусна тема с 202 емотинки.
Ще плача...около седмица,а после ще изтрия всички СМС-и от него,ще махна всички негови снимки(ако имам такива),ще вървя с гордо изправена глава,ще преглътна мъката и ще гледам напред.В крайна сметка той не е единственият.Ако не иска да бъде с мен,аз няма да го моля да стои при мен.Любовта не се проси,тя се подарява.
Ще отида на покупки с приятелки през деня,а вечерта-на лов за момчета
Кой знае..може пък да се запозная с интересна личност,която да се превърне в моята нова любов:P
Ako sym tyjna nqma da imam nervi da si igraq da slagam tolkova emoticons ....
Mii prosto ne misli za nego.Shte ti mine.Vyrni mu go typkano.![]()
Ако много съм се привързала към него пак ли трябва да се опитам да го забравя???![]()
![]()
![]()
ЩЕ МУ Е** МАМАТА!!!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
6te kaja samo edno...TOQ PICH TE MARZI!
Shto za govedo she da e tova, che da postapi po tozi nachin![]()
![]()
Ako na men mi go napravqt tova... parvata mi reakciq shte e da se razplacha, no tova shte e za mn kratko zashtoto samata obida kum lichnostta mi she e mn po-silna ot samoto zarqzvane i shte izbuhna! Nz! Kogato me zasegnat kato chovek ne sam na sebe si a takava postapka... prosto nz kakvo shte se sluchi, no opredeleno neshtastnika shte sajalqva che izobshto me poznava! Nikoi nqma pravo da se gavri taka s horata oshte po-veche che shte bili zaedno i toi e naqsno s chuvstvata ti!!!! Tova e nechoveshka postupka i zaslujava nechoveshko nakazanie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
хахаха дам..Първоначално написано от djigi
ще взема телефона и ще му счупя главата!![]()
![]()
А сега малко сериозно,ами няма какво да направиш,оставяш го,защото след тази постъпка той ясно е показал,че не се интересува от това как ще се почувстваш,и не му пука за теб.....(сорри,че така го казах...)просто си продължавай напред,не си заслужава да се занимаваш с такова момче!
![]()
f@nt@zi@
Ми определено или си го наранила с нещо много здраво,или просто той си е безчувствен ,харесал си е някоя друга и е решил да ти скапе рд-то!Толкова ли не можеше да ти го каже един-два дни по-късно ми точно на един от най-важните дни за теб...Ужасна постъпка!Но наистина трябва да го забравиш.И не си губи с времето с такива отмъщения.Опитай се да продължиш напред и започни че никое момче,което е постъпило така,не може да има привилегията да тъжиш за него.Той не е единствения на тази земя!Сигурна съм че ще намериш подходящия,а този се опитай да го изтриеш по най-бързия начин от сърцето и мислите си!
ebati pendela!dano mu se slu4i ne6to gadno,no vsi4ko v toq jivot se vru6ta ,taka 4e spox!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
ne si zaslujava da pla4e6 za nego tova ti pokazva 4e nikoga ne te e obi4al radvai se 4e si go razbrala po rano![]()
![]()
Виж много често момичета плачат за момчета....аз много плача за момичета...не е редно знай го...не плачи за тоя дет не плаче за тебПървоначално написано от faith girl
![]()
Къв ви е проблема на всички дето наливате момчето ве? Кат не я кефи що да не я отреже?
Тоя гадже ли ти е бил?
MiRaCuLiX.bb той ми повтараше по 803984058034850 пъти че ме обича и изведнъж:сбогом!!!!е как става така?
Тогава се съгласявам, че е постъпил гадно. Но да не ти пука, просто го забрави.
ще послушам съвета му, въпреки болката и тъгата, защото живота се е живее веднъж![]()
207 саПървоначално написано от djigi
Сто процента съм съгласна.Съжалявам,миличка ,но той определено е искал да те нарани и едва ли някога те е обичал.Първоначално написано от koalka
Напълно сигурна ли си че не си го провокирала с нещо или пък при някаква друга ситуация... Не вярвам да го е казал ей така изведнаж.Първоначално написано от Edno~Tujno~F-4e
Sometimes escape on time means that you win ...