.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    ЖЕНКАР :(
    Guest

Как да избера само една!?

Харесвам 3 момичета! И мисля, че имам голям шанс със всяка една. Едната ми е приятелка, другата ми е бивша с която скъсахме без да го искаме, а третата е просто момиче от училище, което според сегашната ми приятелка тя ревнувала. Тва не е всичко! Изневерих на сегашната си приятелка с бившата(ужасно ми е в момента) бившата незнае за сегашната ми приятелка, както и сегашната ми приятелка незнае за това с бившата! Обаче бившата може да научи за тва че аз си имам приятелка и ще стане лошо...мн даже какво да направя...преърнал съм се в идиот който мисли само с *у*а си. Били ли сте на мое място? Споделете

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Как да избера само една!?

Цитирай Първоначално написано от ЖЕНКАР :(
    Харесвам 3 момичета! И мисля, че имам голям шанс със всяка една. Едната ми е приятелка, другата ми е бивша с която скъсахме без да го искаме, а третата е просто момиче от училище, което според сегашната ми приятелка тя ревнувала. Тва не е всичко! Изневерих на сегашната си приятелка с бившата(ужасно ми е в момента) бившата незнае за сегашната ми приятелка, както и сегашната ми приятелка незнае за това с бившата! Обаче бившата може да научи за тва че аз си имам приятелка и ще стане лошо...мн даже какво да направя...преърнал съм се в идиот който мисли само с *у*а си. Били ли сте на мое място? Споделете
    тва е моряжки съзел...кви ги пплетеш.....избери само една човече...САМО ЕДНА!!

Да знаеш че имаш голям проблем

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Мега фен Аватара на koalka
    Колкото и голям женкар да си мисля,че трябва да избереш тази,която най-много харесваш.

Голям фен Аватара на thirteen
    Мислите ли , че незнае че има проблем...
    пич според мен остави ги сичките..като мине време ще си покаже коя ще да е.Не е задалжително да си имаш гадже винаги.Почини си един вид и то ще се види..

Голям фен
    Порастни. Не всичко , което лети се ***. Изясни си чувствата и се съсредоточи в една посока. Трудно е, но с малко усилия ще успееш

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Порастни. Не всичко , което лети се ***. Изясни си чувствата и се съсредоточи в една посока. Трудно е, но с малко усилия ще успееш
    И това е правилно,...такива интриги се плетат от смисал не искам да кажа бебета но просто ако се мислиш за зрял човек и умен никога няма да допуснеш това да стане.....

Повече от фен
    Град
    Sofia

Ne e sme6no a e pove4e ot sme6no
    Ama neznam... znae6 li ot 3 stola nai-lesno se pada...
    izberi tazi koqto neznae (spored men de) za6toto drugite taka ili in4e 6et ti se razsurdqt
    ili neznam
    izberi SAMO EDNA!!!!A ne 2000
    ABE OVERQVAM SE 4E MOM4ETATA MISLQT SAMO ZA *****

Повече от фен
    Град
    (:
    Na kolko godini si?Ako si maluk 6te otmine s vremeto a dotogava 6e e hubavo ili da izbere6 1 ili da si sam
    The pain is temporary!

oX polojenieto hich ne e roZoVo .. :} da ti kaza pove4eto momi4eta vinagi proshtavat :P taka 4e spokoino a v nai loshiq slu4ai ako se saberat dvete sre6ty teb bog da ti e na pomosht kak moje da te izlojat !

Повече от фен Аватара на air_wisp

мда побързай...иначе това няма да свърши добре
    както казаха от 3 стола най лесно се пада...
    успех
    маа фака

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от ziky
    тва е моряжки съзел...кви ги пплетеш.....избери само една човече...САМО ЕДНА!!

Значи имам една идея пич...
    Взимаш едната за теб, едната ми е даваш на мен, а другата и бием шута да се спасява... К'во ще кажеш

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    Значи имам една идея пич...
    Взимаш едната за теб, едната ми е даваш на мен, а другата и бием шута да се спасява... К'во ще кажеш
    Ами аз ;(;(;(

Повече от фен
    Град
    Sofia
    hmmm...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Не се занимавай с толко много че накрая само ще се оплетеш!Избери си една!

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    оф еи тва сте вие мом4етата само знаете да разбивате женските сърца но трябва да избере6 една не може така да ги лаже6 моми4етата тва е тъпо според мен
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Избери една, към която наистина имаш някакви чувства

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Не се занимавай с толко много че накрая само ще се оплетеш!Избери си една!
    Тетава е

Уау ти си момчето мечта...
    Freedom will only be available through death!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си