- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да избера само една!?
Харесвам 3 момичета! И мисля, че имам голям шанс със всяка една. Едната ми е приятелка, другата ми е бивша с която скъсахме без да го искаме, а третата е просто момиче от училище, което според сегашната ми приятелка тя ревнувала. Тва не е всичко! Изневерих на сегашната си приятелка с бившата(ужасно ми е в момента) бившата незнае за сегашната ми приятелка, както и сегашната ми приятелка незнае за това с бившата! Обаче бившата може да научи за тва че аз си имам приятелка и ще стане лошо...мн даже![]()
![]()
![]()
какво да направя...преърнал съм се в идиот който мисли само с *у*а си. Били ли сте на мое място? Споделете
тва е моряжки съзел...кви ги пплетеш.....избери само една човече...САМО ЕДНА!!Първоначално написано от ЖЕНКАР :(
Да знаеш че имаш голям проблем
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Колкото и голям женкар да си мисля,че трябва да избереш тази,която най-много харесваш.
Мислите ли , че незнае че има проблем...
пич според мен остави ги сичките..като мине време ще си покаже коя ще да е.Не е задалжително да си имаш гадже винаги.Почини си един вид и то ще се види..
И това е правилно,...такива интриги се плетат от смисал не искам да кажа бебета но просто ако се мислиш за зрял човек и умен никога няма да допуснеш това да стане.....Първоначално написано от Labelle
![]()
Ne e sme6no a e pove4e ot sme6no
Ama neznam... znae6 li ot 3 stola nai-lesno se pada...
izberi tazi koqto neznae (spored men de) za6toto drugite taka ili in4e 6et ti se razsurdqt
ili neznam
izberi SAMO EDNA!!!!A ne 2000
ABE OVERQVAM SE 4E MOM4ETATA MISLQT SAMO ZA *****![]()
![]()
![]()
Na kolko godini si?Ako si maluk 6te otmine s vremeto a dotogava 6e e hubavo ili da izbere6 1 ili da si sam
The pain is temporary!
мда побързай...иначе това няма да свърши добреПървоначално написано от ЖЕНКАР :(
както казаха от 3 стола най лесно се пада...
успех
маа фака
Първоначално написано от ziky
Значи имам една идея пич...
Взимаш едната за теб, едната ми е даваш на мен, а другата и бием шута да се спасява... К'во ще кажеш![]()
Ами аз ;(;(;(Първоначално написано от NeSTa_86
![]()
![]()
оф еи тва сте вие мом4етата само знаете да разбивате женските сърцано трябва да избере6 една не може така да ги лаже6 моми4етата тва е тъпо според мен
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Тетава еПървоначално написано от rali4ka91
![]()
Уау ти си момчето мечта...![]()
Freedom will only be available through death!