- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Махнах си мустачките и сега ми е толкова червено
horaaa,mahnah si musta4kiteee s takova na veet za lice i sega mi e tolkova 4erveno 4e se pla6a!!!???s kakvo da se namaja ili kakvo da napravq?6te mine naliiii?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
и на мен така ми стана първия път, помислих си, че съм алергична към лентичкитеама просто кожата ти се е раздразнила. успокой я с някакво кремче или бадемово масло...
ще мине, разбира се
алелуя.
a do utre dali 6te se uspokoi,mn se pritesnqvam...daje sega si darja krastavica razrqzana...i predi da legna 6te se namaja s krem,uhhh
Ето защо има Жилет Mach 3.
haha,sme6no vi e na vas,no az si se pritesnqvam...mn e 4ervenoooПървоначално написано от Пчелата Лайнарка
![]()
Спокойно.И аз го направих сутринта на крака и още си е червено но би трябвало до утре да ти мине.Мажи се с крем или най-добре олио за тяло ако имаш
spokoino i na men taka mi stava kato si gi maham s lenti4ki
po dobre ne go pipai i ne go maji s ni6to ili puk s nivea ili krem zdravejavascript:emoticon('')
Wink
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Еми то се махат,когато нямаш скорошно излизане,но през ноща се успокояват!
tva 4ervenoto 6te ti mine ama se zamisli kato si maha6 musta4kite posle kakva BRADA 6te ti porasne![]()
Come on and dance
![]()
shte ti mine spoko!Normalno e v nachaloto!Namaji se s nakakuv krem
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
друг път. откакто си ги махам с лентички, значително са ми намаляли косъмчетата над устнатаПървоначално написано от SuMmEr_F
![]()
алелуя.
uh znaete li kolko mi e 4ervenoooo,vse o6te si e taka!mazah go s kakvi li ne kremove!?!vse edno nqmam kojaaaaa,tolko mi e 4erveno!ami sega kak da izlqza navan
![]()
Първоначално написано от SuMmEr_F
Каква брада????Първо космите доста уредяват след продължителното им махане с лентичките,второ-дори и да ги остави пак да пораснат те ще са много по-малки(ниски) и много по-редки
namaji go s nivea soft
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
slojih mu,oba4e mn me boli kato se usmihvam,a i ne samo kato se usmihvam de...Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
![]()
Вие не сте добре да се мъчите с лентички и самобръсначки.Купете си един перхидрол и си ги изрусете повярвайте ми изобщо не се забелязват \/ \
/ \
/ \
/ \
/
Da be ne se zabelqzvat.mi kat lasnat na slanceto?ujasno e!ami parvite nekolko pyti 6te e taka,za6toto kojata ne e priviknala,namaji se s pantenol(po savet na kozmeti4kata,pri koqto hodih nqkolko pyti) ili s deflamol-mn dobre deistva.i ako ne znae6,predi da zalepi6 lenti4kata po4isti kojata sas spirt(tva sa6to e savet ot kozmeti4kata).uspeh sledva6tite pyti![]()