- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Полезно ли е?
Може и да е имало преди такава тема,но искам да питам,летния дъжд полезен ли е за косата?
Не знам дали са бабини деветини,но съм чувала,че от дъжда косата расте по бързо.Така че мисля,че е полезен,макар и малко.
ako si v grad, osobeno po-golqm, dujdut daje e vreden. cqlata mrusotiq se izliva ot kosata ti. a ako si v stz - s tova obgazqvane, napravo kakto e trugnalo, bez kosa moje da ostaneshujas napravo. zabravi go tova
![]()
Ina4e e mnogo polezen!![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Излей си една кофа вода на главата.![]()
П.С.Кви са тия глупости?!
абсолютна глупост!![]()
8т. реклама
бан на профил
Не е полезен.
Единствено начупва косата,иначе нищо друго не прави!![]()
явно не сте запознати...
косата не расте! как ще расте като дъжда е мръсен съдържа киселини и разни бактерии![]()
ebati typiq vypros!!!!!!!!!mn qsno che ne.awe hora mislete redi da puskate temi
![]()
![]()
to mi pisna ot zadrysteni vproscheta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahaha emi nz ne sum 4uvala takova ne6to![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Летен дъжд![]()
Не съм чувала такова нещо, ама по-добре се грижи за нея с други продукти, а не точно дъждовна вода...че с тия химикали навсякъде, той дъжда за почвата и растенията стана вече вреден, камо ли за косата...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
edno vreme dyjda moje da e bil polezen,ama sega e opredeleno vreden.ima mn po-civilizovani na4ini za grija za kosata-probvai tqh!
Eми преди наистина е бил полезен но сега с това замърсяване от коли,фабрики и какво ли още не определено не е полезен