- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- S gaje ili Bez gaje :?
Kak bihte iskali da jiveete ot 15-18 godini?
S gaje
bez gaje
Flirti?
Kajete si mnenieto![]()
Със сериозен приятел,с който да изградя една дълга връзка,основана на много любов,чувства,искреност,до ерие,страст и компромиси![]()
Каквото Бог даде....но смисал аз искам да съм си с мойто мило докато умра едва ли не защото много си го обичкам и не искам да си го губя![]()
na sa6toto mnenie samПървоначално написано от NaDeTy`bE
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Викаш поне ако си с момче да си заслужава за него смисал да не е като другите и да е сериозен....Първоначално написано от honey91
за това ли говориш
![]()
ee az ve4e si gi izjivqh moite taka 4e nqma iskam ne iskam kakvoto bilo bilobeshe mi mnogo hubavo zashtoto imashe vsi4ko imah seriozna vrazka imah i mnogo neseriozni i mislq 4e e po dobre ina4e samo si gubish vremeto..badete shtastlivi
![]()
Браво...еваларката...ти си мой човек....be your self и не се занимавай с глупостиПървоначално написано от incheto
![]()
![]()
Напълно подкрепям мнението ти!Първоначално написано от LP_girl_14
Имал съм връзка 1 год и половина а съм на 15 ... не мога с едно момиче 1 месец. Обичам дългите връзки.. искам от 15-16 завинаги да съм с една.
lostinMINIMAL
mmm moje..Първоначално написано от Christian
![]()
ako ne e mi4itelno moje ...ako e izpulnena s lubov
A ne sum karanici i sulzi![]()
асд
lostinMINIMAL
Qvno si naistina mnogo silno vluben ...Първоначално написано от Christian
асд
lostinMINIMAL
Трябва да се изпита за да се усети ..![]()
lostinMINIMAL
Първоначално написано от Christian
ax lubov lubov ti me vkara v pirugov ......
Ами аз искам да бъда вечно с любовта на живота ми и да сме заедно!
:P podkrepqm i az sum na tova mnenieПървоначално написано от XXX_f
![]()
ami .. 4estno kazano ponqkoga imam 4uvstvoto 4e iskam samo flirtove ponqkoga imam 4uvstvoto 4e iskam da ostana s moq pr. zavinagi :] 4estno kazano nishto ne predpo4itam !
i az sam taka
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Еми незнам... понякога ми се иска да има някой до мен, но друг път си казвам , 4е не ми трябва и така го 4увствам
...
![]()
S TRITE VZETO ZAEDNO(KARAI 4E NZ KAK STAVA TOZI NOMER NO 6TE GO UBITAM MOJE PUK DA E QKO)
Кажи ми как е?Мноог ми е интересноПървоначално написано от seksi_kote_f
![]()