- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo e Lubovta spored vas?
Kakvo e Lubovta spored vas?
Opi6ete q
![]()
![]()
Любовта движи света \/ .Друго по-точно определение не мога да дам =D>
А да я опиша?При мен се изразява често пъти в свиване на стомаха,лек недостиг на въздух,сериозно омекване на краката и често говорене на глупости.
Love Is Everything !!!!!!![]()
ZA SEGA ZA MEN LUBOVTA E BILA POREDICA OT SALJI-KAKTO OT 6TASTIE TAKA I OT BOLKA!!!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Има едно такова "Любовта е чувство,което чувстваш,когато почувстваш,че чувстваш това,което никога преди това не си чувствал!".
Това според мен е любовта.
Мии.. нещо което неможе да се опише с думи
.. трябва да се по4увства
.. това е според мен любовта
![]()
ЛЮбовта ....тя е 4усвство появяваики си в нео4акван момент, и тругваики си пак когато наи малко о4ква6
ЛЮбовта е свят в които присъства на преден план романтиката ,4иато деиност прави моментът приятен,нежен...прекрасен необикновен не пвтрим дори
ЛЮбовта е нежна балада,4иито звуци зву4ат непокорно пред другите мелодиии и 4иято мелоди4ност покорява и свързва сърцата на два образа
ЛЮбовта е усещане 4иато сила е непобедима ;тя е със сила раз4упва6та аисберг, с топлота на слунцето и изгаряща със своите лъ4и
ЛЮбовта е искренност, 4естност,истинност
ЛЮбовта е о6те много пове4е от това,но преди вси4ко тя трябва да е истинска за да е красива
V momenta v moq sluchai e ludost ... prosoto zarqzvam vsichko i q sledvam ..
Мигел де Унамуно - „Да обичаш значи да изпитваш болка, и ако телата се свързват чрез насладата, душите се свързват чрез болката“
Ерих Фром - „Любов — това е единственият разумен и задоволителен отговор на въпроса за смисъла на човешкото съществувание“
Ерих Фром - „Незрялата любов казва 'Обичам те,защото се нуждая от теб!';Зрялата любов казва:'Нуждая се от теб,защото те обичам!“
Последното ми е много любимо и адски вярно.
Любов?......хах....сичко е въпрос на химия и хормони.......иситнската любов е един път в живота....тя никога не се забравя.....
Любовта е чувство, което не може да бъде описано с думи.![]()
Всяко чувство е въпрос на химични процеси, не си открил топлата вода.Първоначално написано от ziky
Първоначално написано от `Death`Whore`
да аз се къпя със сапун
Първоначално написано от Atika
И аз такаа....като хипноза ми действа в момента....не ми пука за нищо друго
kefite me maksimalno![]()
bolka i shtastie v edno...boli te kogato se skarate,kogato ne si s nego...
i shtastie che si do choveka,koito obichash i toi te obicha i ste zaedno..
lubovta ...tova e BOLKA!!!
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
"Lubovta e ludostta na madriq i madrostta na ludiq"S dve dumi tq e vsi4ko ot koeto se nujdaem!!!
Първоначално написано от koalka
Това на което казвате любов за мен е в началото страст която прераства в привързаност .. а тези драми от филмите и приказките са едни несбъднати детски мечти....
можете да ме хокате на воля ..![]()
В любовта винаги единият обича , а другият се оставя да бъде обичан !!!
ami za men lybovta e vsi4ko.nai hybavoto ne6to na sveta e da si vlybensamo trqbva da vnimava6 v kogo se vlybva6 ,6toto ot 1 krasivo i istinsko 4yvstvo,lubovta moje da se prevurne v ko6mar
Kazano e: "Che nima lubovta ima neshto obshto s razuma?"
A za men lubovta e nai-prekrasnoto chuvstvo na tozi svqt.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!