.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Любовта....най-прекрасното и болезнено 4увство на света .Тя е вси4ко и същевременно нищо.Любовта е живота...да си влюбен е най-хубавото нещо което може да е изпита,жалко оба4е 4е много 4есто тя е и най-големият ми кошмар

Ami...ne znam kakvo e liubovta...shtoto kato slusham ili gledam drugite kak ia opisvat...mene neshto me e preskochila...

Цитирай Първоначално написано от Romantic
    ЛЮбовта ....тя е 4усвство появяваики си в нео4акван момент, и тругваики си пак когато наи малко о4ква6
    ЛЮбовта е свят в които присъства на преден план романтиката ,4иато деиност прави моментът приятен,нежен...прекрасен необикновен не пвтрим дори
    ЛЮбовта е нежна балада,4иито звуци зву4ат непокорно пред другите мелодиии и 4иято мелоди4ност покорява и свързва сърцата на два образа
    ЛЮбовта е усещане 4иато сила е непобедима ;тя е със сила раз4упва6та аисберг, с топлота на слунцето и изгаряща със своите лъ4и
    ЛЮбовта е искренност, 4естност,истинност
    ЛЮбовта е о6те много пове4е от това,но преди вси4ко тя трябва да е истинска за да е красива
    Evala =D> =D> =D>
    Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal

Фен
    Град
    House Music
    както се пее в една много хубава българска рап песен - "какво е любовта...а какво е любовта ? .... за ГЛУПАЦИТЕ е тя "
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Lubovta e nai prekrasnoto 4uvstavo na sveta, no v sa6toto vreme i nai boleznenoto ako e nespodelena. Lubova vse e dno ti dava krile i zabracq6 za vs drugo okolo teb. LUBOVTA E KARSOTA I ISTINA

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Azlan
    както се пее в една много хубава българска рап песен - "какво е любовта...а какво е любовта ? .... за ГЛУПАЦИТЕ е тя "

lqli
    Guest
    emi spored mene e edno hubavo ne6to ot koeto moje6 da se nau4i6 na mnogo ne6ta vupreki 4e sled tova 6te ti e tujno!!!Bez lubov nemoga da jiveq

Charlotte_the_Harlot
    Guest
    За мен любовта е рана - боли, кърви, и не ти дава мира. Всеки път, когато що-годе зарастне, я разчопляш пак - и отначало.

груио
    Guest

рррррррр

СКЪПА МОЯ ЛюБОВТА Е ТОВА КОЕТО ЗАПОЧВА С ТРЪПКА И ЗАВЪРШВА С ПРОЗЯВКА НИЩО НОВО НЕ СЕ КОСИ

Повече от фен
    saglasna sam s vsi4ki
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

съставена от 5 букви

Град
    plovdiv we mainaa :P
    "Какво е любовта ?...-Да прощаваш на някого повече, отколкото заслужава "

Lubovta e... VSICHKO Po dr na4in ne moje da se opi6e!

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Мм според мен любов няма .. сега сигурну някой ще ми се накара и ще се опита да ме убеди в противното, обаче за мен такова нещо не съществува ...

Guest
    [quote="`Death`Whore`"]Мигел де Унамуно - „Да обичаш значи да изпитваш болка, и ако телата се свързват чрез насладата, душите се свързват чрез болката“
    Ерих Фром - „Любов — това е единственият разумен и задоволителен отговор на въпроса за смисъла на човешкото съществувание“
    Ерих Фром - „Незрялата любов казва 'Обичам те,защото се нуждая от теб!';Зрялата любов казва:'Нуждая се от теб,защото те обича =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Mi lubofta e kogato po4ne da te boli...kogato bi naprafila vsi4ko vuzmojno za nqkoi kogato bi umrqla za nego kogato vinagi se straxuvash kude e toi s koq e? kogato 4ufstash nai-prekrasnoto neshty na sveta...neshty koeto nikoga ne si 4uvstfala...koagto umirash za nego...e tfa e spored mene lubofta!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Град
    Gorna Oriahovica
    Spored mene lubovta ne moje da se opishe s dumi,a s cuvstva s celuvki...tq e prekrasna..vseki q izjivqva,no ima edna edinstvena koito se pomni mn dylgo i tova e pyrvata....lubovtae chuvstvo koeto ni kara da stradame da obichame da bydem shtastlivi,i i neshtastnii...da bydem po-dobri...da se vlubish znachi da se zagubish v svqt ot lyji iistini,koito nakraq ostavat samo spomeni..lubovta e smisylyt na nashiq jivot... Tova mislq az!
    Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!

Голям фен
    emi...liubovta e nekvo neopisuemo 4ustvo,mn qko,no 4esto stava vupros za tolkova mn sulzi 4e naprao ne mi se misli...
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Liubovta e vsi4koo!!!!! i makar 4e ponqkoga da boli super mnogo ot neq..ne trqbva da q zabravqme!!!! hora vliubena sum!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от R0lfc0pter
    съставена от 5 букви

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Любовта лично за мен е нещо прекрасно,или както аз я наричам"Главното зено от верижната реакция наречена живот" това е,прекрасна е,но и много страдаме от нея...но така е,да обичаш,значи да боли
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Lubovta e vsi4ko-ludost,6tastie,bolka,sulzi,jivot.Bez lubov ne moje
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Болка! Защото колкото и да е хубаво то винаги свършва

Игла в куп сено...трудно се открива ....за жалост но е нещо велико , чисто и невинно !
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

Re: Kakvo e Lubovta spored vas?

Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
    Kakvo e Lubovta spored vas?
    всичко
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си