.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    kandidat4e
    Guest

temata po literatyra

koq e temata po literatyra tazi godina?
    haresva li vi i vie kakvo bihte napisali
    tazi godina li kandidatstvate i k1de
    koe e liubimoto vi proizvedenie
    i pak pitam koq e temata nai-vajnoto??????

monza
    Guest
    Re4ta na Strandjata .... Nemili-nedragi

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    super tema,az pomnq kato bqh sedmi klas lubimite mi proizvedeniq baha "edna bulgarka" i "nemili-nedragi",imam 4uvstvoto 4e daje i sega moga da pi6a po tqh dvete,nezavisimo kakvo e!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Съчинение разсъждение на тема "Речта на Странджата - слово за страданието и родолюбието" върху 3-та глава от повестта "Немили недраги" от Иван Вазов е темата за изпита по български език и литература след VII клас.
    Да ви е честито на всички дето разправяха, че ще е на "По жицата" и че никога няма да се падне "Немили - недраги"

-----------------------------------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от summer_04
    super tema,az pomnq kato bqh sedmi klas lubimite mi proizvedeniq baha "edna bulgarka" i "nemili-nedragi",imam 4uvstvoto 4e daje i sega moga da pi6a po tqh dvete,nezavisimo kakvo e!
    Да, наистина темата е хубава и ще се види кой е зубър и кой се е научил да мисли върху това, което чете. Аз и сега мода да изпиша доста неща върху тази тема, защото ми е интересна и съм се задълбочил достатъчно при пречетно и изучаването й.

Госта
    Guest
    Миналата година темата беше доста по трудна.
    Мисля че тази година ще има много високи оценки, а това не е в интерес на никой защото ще има голям наплив към по елитните училища.
    И излиза така че този който си е назубрил темата ще учи в Математическа Гимназия или училище по туризъм, където искат да учат много по умни деца, а за тях няма да има място.
    Все пак пожелавам късмет на всички кандидатстващи тази година.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Помня, че миналата година като кандидатствах, знаех всичките теми за Немили-недраги на изуст...Деба...Както и да е, вече е минало..

Супер фен Аватара на pinki
    Kofti tema!Slava bogy 4e ne sum 7 klas! [-o< Yspex na decata! \/
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от pinki
    Kofti tema!Slava bogy 4e ne sum 7 klas! [-o< Yspex na decata! \/
    Защо да е кофти?!

Guest
    Бих казал, че темата беше супер ! До сега бях там и всичко беше повече от яко ! Радвам се, че се падна такава тема, защото отначало чух само "..български език", пък то било "Изпит по български и литература.." И после дойдоха и ни казаха темата ! Бих почерпил журналиста, който е изтеглил темата с бира, но не го знам кой е

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Госта
    Миналата година темата беше доста по трудна.
    Мисля че тази година ще има много високи оценки, а това не е в интерес на никой защото ще има голям наплив към по елитните училища.
    И излиза така че този който си е назубрил темата ще учи в Математическа Гимназия или училище по туризъм, където искат да учат много по умни деца, а за тях няма да има място.
    Все пак пожелавам късмет на всички кандидатстващи тази година.
    za6to misli6 taka? spored teb angelinka e po-trudno ot nemili -nedragi?hmmm....vie kak smqtate dali naistina 6te ima mn visoki ocenki

Мене не ми хареса темата!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си