- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- haresvam go ama...nez
zna4i haresvam edno mom4e![]()
a predi toi me ebava6esega ne
![]()
ima6e 1 diskoteka ot daskalo![]()
nali tancuvah me s nego i toibe pil nali ama ne mno ama se pak be6e pilnal malko ...
i posle si toi me potarsi v skype i mi vika nali da izleznam az toi i 1 priatel ot klasa na disko i da piem i az vikam ok ....nali tam tancuvah me az mnogo misleh dali da go celuna imah mnogo vuzmojnotsi ama...vikam toi moje da ne iskam i da ne provalqm otno6eniata ..
ta posle pak si pisahme v skype i mu kazah i toi vika 4e i mu e minalo prez glavat ad ame celune ama ne go e napravil ...
a predi tf ana diskoto takmo da se celunem i tozi moi priqtel doide nali ..i ne stana (sorry ma zabravih da kaja)
ta dali moje se polu4i ne6ti mejdu nas
a az sam na 15 a toi na 14![]()
felacio za si4ki
Ami za6to ne no spored men 6te izleze samo edno flirtuvane![]()
Ми опитай!Нищо не ти пречи.Ама този път излезте някъде само вие двамата,без всякви посредници,че обикновено само объркват нещата!И гледайте и двамата да сте трезвени и...ако искаш да го целунеш,направи го без да се колебаеш![]()
BTW и аз съм с момиче по голямо от мене с 1 година и изобщо не ми дреме......
Лафа е фанби си как да те утррака
Шегувам се![]()
И аз съм на същото мнение.Предложи му да излезете само двамата.Ако се съгласи,нещата са в твои ръце.Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
ЗАЩО ДА НЕ МОЖЕ?ПРОБВАЙ!!!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Може да се получи.Отивай при него.
Мухахах ние ли ада знаем като ти незнаиш бе дете.
Не виждам причина нещата да не се получат.Щом за малко сте щели да се целунете,значи не е безразличен към теб.Успех!:)