.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

estestven ili izkustven ten?

s nablijavaneto na lqtoto vaznikva vaprosa vseki edin ot vas kak shte postigne jelaniq zagar na kojata?-po estestven ot slanceto zagar ili shte hodite na solarium?vaobshte kakvo e vashteto mnenie za dvata vida ten?koi sa pliusovete i minosite na vseki edin ot tqh?
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Мега фен
    Не искам загар. Не искам руменини на бузите. Обичам се бяла.

Фен
    Град
    Канзас сити
    Аз искам тен, но не мисля да ходя на солариум. Солариума е кофти работа. Предпочитам слънчицето

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Лятото страшно бързо почернявам и нямам проблеми затова предпочитам естествения загар

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не искам загар. Не искам руменини на бузите. Обичам се бяла.
    Не те питат искаш или не , питат те КАК. В случая мнението ти е спам.

Аз съм ходила и на солариум и на басейн от както се стопли , но предпочитам на плажа да си хвана загар.
    т. 2, 9

Мега фен
    Тогава защо такива мнения не се трият? Хайде да се хване някой да оставя само мненията по темата. Ако искаш, ти?

Голям фен
    Град
    дианабад
    И аз нямам някакво особено желание за тен т.е. не ми е някаква фикс идея, че трябва да стана толкова черна и докато не се осъществи да ходя на плаж или солариум/използвам автобронзиант. Все пак за протокола нека бъде естесвения. Нормално като отида на плаж и да се поопека, пък и не знам дали съм си въобразила или наистина е заради това, но като си пека корема при менструация не ме боли.

А за плюсове и минуси и преди е имало теми. Колежката на баща ми казва, че като ходи на солариум и след това не я болят ставите, от друга страна и солариумът и на слънцето с тези ултравиолетови лъчи. "Много хубаво не е на хубаво" Само за кремчетата за изкуствен тен не съм чула лош отзив до сега.

предната девойка,ти коя зодия си?

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Аз целия май месец ходих на солариум и имам страхотен тен вече, но ще си продължа и на слънце после ... макар и да нямам вече особена нужда А 6то се отнася до + и - и двете са вредни, но солариума по-малко, тъй като при него липсват едни от вредните лъчи на слънцето, а и аз от солариум не получавам алергия за разлика от слънцето.

Голям фен
    Много по-красив тен се получава от слънце + олио за почерняване. Не ми харесва солариумния тен.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Повече от фен
    Слънце.

Фен
    Град
    zoo....
    The sun........не знам дали солариума е толкова безполезен не ми се вярва
    ....Don't bother!Be happy!....

Пепи Пектораиса
    Guest
    Зиме солариум, лете слънце. И винаги със загар.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Много по-красив тен се получава от слънце + олио за почерняване. Не ми харесва солариумния тен.
    Какво е това олио за почерняване?
    т. 2, 9

Guest
    Защо всички момичета сте взели да се правите на мангалки. Нито е красиво, нито е полезно, разберете! А комбинацията изрусена коса с тен ала Африка е направо убийствена!

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    Ами много фирми за козметика предлагат препарати за след слънце за по издръжлив и хубав тен. Авон имат ама самата марка е скапана по-хубаво от по-реномирана.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    Ами много фирми за козметика предлагат препарати за след слънце за по издръжлив и хубав тен. Авон имат ама самата марка е скапана по-хубаво от по-реномирана.
    В повечето продукти за почерняване има екстракт от морков - правят кожата приятно лъскаво бронзова и пише, че са за равномерен тен. Лично аз използвам на Орифлейм и много ми харресва.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Защо всички момичета сте взели да се правите на мангалки. Нито е красиво, нито е полезно, разберете! А комбинацията изрусена коса с тен ала Африка е направо убийствена!
    mom4e li si"?
    bravo edin svesten

men li4no mn mi haresva estestven

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Естествено, че съм за тена от слънцето, а не от солариуми и разни други химии. Макар че аз съм бяла и си се харесвам така и не мисля, че слънцето е особено полезно за кожата, но ако ще е тен да е слънчев, а не от другият.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

.

a 1 ? na solaruma za kolko vreem s epolu4ava hubav ten i kakvi sa g/d cenite ikolko trae 10x

Предпочитам естествения тен,но ако нямам възможност ще прибегна до автобронзантите.

Град
    home sweet home
    Лятото - естествен тен,зимата - на солариуми ходя.Близко до акъла....

Град
    Varna
    nai dobroto olio za po4erniavane, koeto moje da namerite vav po4ti seki magazin e "Delial" ACEITE TROPICAL 2-ri faktor. Nogo e dob1r k1m 12 leva ai i da po4erniavate (govoria za momi4etata) 6tot kombinaciata - sexy gaje, sexy zadnik, i bialo potni4e, i biala poli4ka. I napravo otka4am.

Преди няколко седмици за първи път отидох на солариум няколко процедури по 5 мин и после реших да застана 10 малееее след 1 час кат си погледнах корема щях да тупна червена бях не като рак а не знам кат кво после започнах да се беля абеее.....не знам мисля че естествения е по хубав не ми хареса цвета от солариума и започнах да си се пека на слънце
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си