- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- subli4ate li se pred va6e?
4usatate li se nekomfortno kato maika vi vi vidi gola ili ba6a vi? 6ot az ve4e se kria a te si se obli4at pred mene i mi e malko koftio dage nz sega na moreto kak 6emi e?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Те не са се притеснявали да ги видим голи, аз - също.
Не се събличам пред баща ми и брат ми и те пред мен. Майка ми по принцип не се облича (много) у дома и всички сме свикнали да я гледаме.
i pri nas e takaПървоначално написано от djigi
събличам си се и пред майка ми и пред баща ми е пред сестра ми-според мен това си е до навик-при мен е така още от малка.
може би защото и наще си се субличат пред мен-в смисул това си е нормално при нас
nemoga da se sablecha pred nashte -sramm me e vinagi hodia da se preoblicham v dugata staq
Nekonfortno mi e e da se sybli4am pred tqh nz 6toAko 6e se sybli4am 6te e pred mam4eto.
Ами не ме е срам,но избягвам!![]()
Мен ме е срам.Не мога.Винаги се преобличам в някоя друга стая или в банята...иначе майка ми се размотава напред-назад не особено облечена,но аз не мога
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Мен не ме срам принципно да се разсъбличам пЪ ти ми говориш за хората които са ме създали-ИЧ не ме е срам-виж сестра ми се крие ама аз си ходя гола навсякъде хаххаха![]()
е баш гола не ама по прашки примерно си оставам. Пред баща ми не ама какво да ме е срам от майка ми и от сестра ми
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Ne se sabli4am pred tqx,neudobno mi e![]()
ми естествено и не само пред наще неме е срам от никой
Ами не се разхождам по прашки...може само по сутиен(и нещо надолу естествено). Имам си стая, обличам се там. А на морето, не се притеснявам особено...хора сме все пак.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
ne,po4ti nikoga ne se preobli4am pred roditelite mi - zatvarqm vratata ili si vzemam drehite i otivam v dr. staq,ina4e pred sestra mi ne mi puka izob6to,kat smesi samo dvete moga da si se razhojdam po belio.Samo po parfium ne bih ostanala pred na6te v nikav slu4ai.
Ne me e sram,no mi e nekomfortno!Vinagi se preobli4am v moqta staq![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Emiii az ne se sabli4am pred na6teprosto nikoga (pone ot kakto stanah na 12) nz i az 6to,ama me e sram
![]()
ДоБрИтЕ МоМиЧеТа ОтИвАт в рАя,а ЛоШиТе кЪдЕтО Си пОиСкАмЕ!!!!
Ne se sublicham pred tqh.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
i az sam taiПървоначално написано от sladuranata_14
pred na6te nai-mnogo po belio da ostana!pove4e da se sabli4am me e sram![]()
![]()
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
subli4am se samo pred maika mi i ne se pritesnqvam izob6to,a pred ba6ta mi -ne
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Mi pred maika mi i pred sestra mi bez problemi xodq gola...pred bashta mi i brat mi xodq po prashki i sutien...daje pri bashta mi xodq po bokserki...a ina4e sestra mi si xodi vinagi po prashki i sutien vkushti!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
нямам проблеми пред майка ми,но от брат ми се крия...