- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- subli4ate li se pred va6e?
Пред женската част от семейството нямам проблеми да се събличам, но пред баща ми е дядо ми - не.
I'm no innocent child, baby
Keep on treating me wild
Treat me rough!
I've been pampered enough, baby
Don't you dare to handle me with care!
преди 2-3 годиниама вече не
от както станах на 11 спрях
![]()
Пред майка ми - да, ама пред баща ми в никакъв случай!![]()
И аз съм такаПървоначално написано от Devil*Rose
Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
e kakvo ti sublichane pred bashtite vi we hora! mene bi me bilo mnoooogo sram seki si ima lichno prostranstvo deto trqbva da si se spazva vse pak. ne che s maika mi imam problem de![]()
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
emi normalno e seki da si se preobli4a samostoqtelno se pak na po 16+ sme... ne sme na 12 da ne ti puka![]()
ina4e e neudobno kofti e...
malko ne mi stana qsno kfo zan4i da se obli4a6 [ da si gola i da se obli4a6 ili da si po belio] az poprincip izbqgvam da se preobli4am pred ba6ta mi i brat mi ina4e pred mama mi e vse taq . nqkoi pat si se razhojdam po sutien i po nqkvi kasi ga6ti4ki unas ama ne me barka osobeno ... abe ob6to vzeto kogato sam s belio ne me e sram no ne se slu4va 4esto ... ina4e gola ne se pokazvam nito pred mama nito pred tati i bati
taka me vijdat samo priqtelq mi i az
![]()
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!
Естествено че не.Не сьм на 10г.,а и ме е срам и затова и не го правя.![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
vse pak sa mi roditeli....vaob6te ne se pritesnqvam![]()
KoITo nE Me PoNaSq DA Se IzNaSq...
ami ne me e sram.pyk i az jiveq samo s maika mi i baba mi.bashta mi ne go znam i kade e.ta nqma ot kakvo da se pritesnqvam.daje i pred rodninite mi sym se syblichala.kakvo mi puka...ne me e sram.
Ам...вече не се разсъбличам пред тях..
отивам си в моята стая...но става дума за напълно гола...иначе си щъкампо боксерки и потниче ....
ПО принцип от майка ми не ме е срам..но ме дразни,когато влиза в банята..докато аз се къпя...да си мие зъби или нещо от сорта...![]()
Пред майка ми и сестра ми - да, но пред баща ми -не..
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Не ми пречи да се разкарвам по боксеркиДОри и гол....праз голям ще кажеш че не ме знаят къф съм....
Ami.............az mrazq nqkoi da me gleda kato se preobli4am ama......az jiveq s lelq baba i brat mi.................ba6ta mi i toi ama toi na dr mqasto jivee.........az si imam svoq staq v ku6ta sme,lelq mi e na dolniq etaj brat mi e do men v susednata staq no ima tupiq navik da ne 4uka predi da vleze........za koeto postoqnno se karame.toi e 1 godina po golqam ama .mozuka mu e na 5 godi6en..............vliza si kogato si poiska!!!!!!!!1
![]()
Ми аз се събличам от време на време пред майка ми,ма само пред нея.![]()
mi moje ama samo pred maika mi baba mi i priqtelqt mi
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Аз си щъкам из нас по прашка и сутиен докат намера някоя тениска да си метна.. но без белъо не давам да ме гледат![]()
miii pred ba6ta mi... NIKOGA pred maika mi ... e slu4va se no rqdko
Po belio ako sam ne me e sram i navyn da izlqza ( daje ponqkoga izlizam na terasata taka) kakvo ostava da se razhojdam taka vky6ti , no ina4e ne mi e priqtno nqkoi da vijda ne6to pove4e ot tova
Аз също - и пред майка ми,и пред баща ми,и пред сестра ми.Макар,че избягвам да се събличам много пред баща ми...Първоначално написано от ella
mi ako ba6ta mi e v staqta otivam nekyde drugade da se preobleka ina4e pred maika mi ne me byrka!
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
ne mi e priatno i ne go pravia.Prosto me e sram.