- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- subli4ate li se pred va6e?
Не се срамувам от майка ми изобщо. Пред баща ми по бельо си се разхождам, но гола - не.
Ami az poprincip vka6ti si se razhojdam samo po bikini! [govorq lqtoto za sled banq ili kato se prigotvqm predi da izlqza po edin 4as si sedq tai ne neprekysnato]
And after you say so many words,
There soon are no more to describe how it feels,
Because pain is a like a disease, it has stages, it grows, and spreads, there is only one way to describe it, and that is where I am… Silence.
Ами събличам се и пред майка ми и пред сестра ми,но пред баща ми избягвам от него ме е срам незнам защоВъв вкъщи се разхождам по сутиен и прашки само когато баща ми го няма.малко ми е неудобно пред него да се разхпйдам по сутиен и прашки
а пък и баща ми е леко против да се разхождам по прашки
bb за сега teen маняци :P:P:P:P:P
Пред майка ми понякога,пред баща ми-не.
Izbqgvam da se sabli4am pred tex no ne me e sramm
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
aз се събличм само пред майка ми и сестра ми , както и те пред мен,но баща ми.....не
Не се събличаме един пред друг .. Някво гадно 6те ми е... Нз ...
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
Пред мъжката част в семейството - абсурд. Пред мама не се притеснявам, тя пред мен -също
Пред майка ми и баща ми само по бельо(прашки и сутиен,боксерки и сутиен),а пред брат ми мога да седя и без сутиен(с него за сега сме в една стая и не ми пречи да остана само по прашки пред него)
пред майка ми въобще не ме е срам
но пред брат ми и пред баща ми мога да си позволя само ппо бикини и нагоре с потник(но аз по често съм с прашки така че рядко)
E4i sabli4am sa normalno pred na6te,daje sa e slu4valo kyt sym gola ba6ta mi da mini i da ma obara za gyza...ili pyk toi kat e gol mu praq 1 sfirka i ae...ko tolkos![]()
Пред родителите-не, ама пред 2-те сестри си се размотавам чисту гола![]()
Az opreделено се събли4ам в отделна стая - ако трябва 6те ида в тоалетната но никога няма да се събли4ам пред на6теми на морето - мойта тактика-в кенефа и така
![]()
nekonfortno mi se da se sablicham pred nashte
Ми не,не се събличам гола пред тях,макар,че са ми родителиРазхождам се единствено по бельо напред тях,гола ме е срам
![]()
![]()
![]()
![]()
po belio samo inache gola ne
аз лично не мога да се събличам пред наште незнам нещо се чувствам неконфортно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се обличам/преобличм пред брат ми и баща ми.Пред мама-няма проблем.
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
ami...sram me e da se sabli4am pred tqh.ako se nalaga go pravq samo pred maika
НЕ!До автора:можеше да пуснеш анкетка,за да не оспамим цялата тема ама карай...Събличате ли се пред вашите?
uber l337 pro g33k
Малко ме е срам да се сабличам пред брат ми и пред баща ми.Събличам се само пред майка ми и то рядко.Просто отивам в друга стая!![]()
NIKOGA![]()
еми ако се събличам то ще е пред майка ми пред баща ми най-много по бельо тфа си ни е тадиция некфа![]()