- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- subli4ate li se pred va6e?
Събличам се пред маика ми обаче пред баща ми и брат ми не
i nie sme taka...Първоначално написано от CRaZy_IKT
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
mii ne se sybli4am pred ba6ta mi i brad mi ..pred mama se sybli4am no poslednite godini predpo4itam da se obli4am v banqta ili v druga staq nekaksi mi e nekomfortno da me gleda nekoi dokato se preobli4am...nie s brad mi sme v edna staq i za tova vinagi se preobli4am kogato go nqma ili v banqta...ina4e mi e neudobno ..a mama si se preobli4a pred vsi4ki ne i dreme ..ama az nemoga kato neq
Ami ne se sramuvam da se subli4am pred maika mi no pred ba6ta mi opredeleno me e sram :P
а ваще майки маструбират ли пред вас карат ли ви да духате/ лижете на брат / сестра си?
абе малки момичета не се събличате пред бащите си?? аз ако имах дъщеря бих маструбирал докато се съблича пред мен
АЗ обичам да гледам майка ми как се съблича супер яко е!![]()
Мдаа,ко лошо има.Те са ми го виждали и кат съм бил бебе,пука ми за сега....
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
И аз тЪкаммПървоначално написано от Angle_f
Аз пред тате и брат ми не се преобгличам,нито пък те пред мен.А от мама не ме е срам![]()
от палавия татко срам ли те е ?Първоначално написано от DeSiTo0o
![]()
Не ме е срам от нашите.Нито от майка нито от татко.Те също се сабли4ат пред мен![]()
ne se sabli4am pred na6te sabli4am si se v moita staq a te tam mn mn ne vlizat...
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
Kofti mi e da se preobli4am pred ba6tami ili pred brat mi ili pred nqkoi ot sem ot majki pol ina4e pred dr nqmam takiva problemi!!!!
Немога да се преобли4ам пред родителите ми!отижам или в банята или в моята стая!![]()
Срам ме е. Пред майка по-взех да се отпускам, ма иначе не е срам.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
djigi написа:
Не се събличам пред баща ми и брат ми и те пред мен. Майка ми по принцип не се облича (много) у дома и всички сме свикнали да я гледаме.
i pri nas e taka
- i az taka
Е по боксерки да почти винаги се разхождам в нас и пред сестрами и пред майка ми и бащами все пак са ми семейство пък и напоследак бяха ужасни жеги.
i pri men sushtata rabota. mama si se razmotava kakto neinata maika ia e rodila... ama az ne moga...prosto ne se chuvstvam ciala. i ne moga da si go obiasnia.... tolkova vreme sum bila spokoina predi tova.... a i tia me e kupala v kraina smetka, ama sega prosto ne moga, ne znam zashto
Майкати те е купала??????Как така купала
Ами избягвам пред баща ми да се преобличам...иначе сега като го няма се разхождам в нас само по тениска понякога.Пред майка ми отдавна съм преудоляла срама..все пак нямам нищо което тя да не е виждала.Най-странното е, че пред брат ми най-малко ме е срам..а е 4 години по-малък от мен.
Все по-рядко....![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
О бъди сигурна,че и баща ти е виждал това,което имашПървоначално написано от Анонимко
Не се заяждам
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше