- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- subli4ate li se pred va6e?
ами сега през лятото си се разхожам в нас по гащи и нищо не ме притеснява![]()
Не се събличам пред тях!Некомфортно ми е,както и те пред мен!
аз пък почти винаги съм си живяла с баба и дядо. и като съм с в мойта стая... никакъв прблем нямам със събличането. иначе пред майка ми и пред баща ми не ми е проблем да се събличам. нищо, че с баща ми най-дълго съм живяла под един покрив в рамките на една седмица.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
pred mama moga da se razhojdam i 4isto gola,no pred tatko dori i po belio ne![]()
moq nevinnost i greh.....
Вие големи моралисти излезохте. Май трябва да се направи уговорка- за какво разсъбличане говорим? Щото като ви чета мненията се чуда какво правите на плажа
Пред баща ми не-пред майка ми мога да остана по прашки.Ама чисто гола-само пред гаджето.
Naposledak zapochna da me e sram dori ot mayka mi,no po princip si se sablicham nay-spokoyno pred neia-dori chisto golichka,i tia pred men!Niama zachto da me e sram,nali tia me e rodila,smeniala mi e pampersite kato bebe,kapala me e...Ot bachta mi me e dostaa sram,ama se svikva,opitvam se da se prikria po niakakav nachin i prosto niama kak...Toy se sablicha pred men,no ne i chisto gol,razbira se!![]()
![]()
При нас всичко е в рамките на нормалното. Събличам се пред мама и пред тати и те пред мен обаче не чисто голи![]()
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
mene mn me e sram ot ba6ta mi ama ot maika mi ne za6toto nali vse pak i tq e jena![]()
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
pred maikami da no pred bashtami...nem nito puk pred bratqta mi
Събличам се гол единствено пред момиче,което с което ще правя секс. Пред никой друг.![]()
Събличам се гол единствено пред момиче,с което ще правя секс. Пред никой друг.![]()
Ami pred maika mi Da ama pred ba6ta mi ne![]()
...
awe na4i mnoo se draznq zaradi sestra mi 6toto gorkata e mn tapa ! Na4i v 1 staq sam sas toq malak izrod i q karam
da se maha dokato se preobli4am a tq mi vika 4e nqma .Seki pat i az trqa da se kriq v nqkoq druga staq ! Mnoo e smotana i edin pat mi se razkre6tq 4e nqmala da me gleda i az i zabih edin mnoo zdrav 6amar 4e ve4e ne pomna dali ne i se razzvartq mozaka ! I seki pat maika mi mi vika
-Nqma da goni6 deteto ot staqta mu !
xopa poludqvam ve4e !
A.C.A.B - All cops are bastards
Не се стамувам от тялото си,но нямам намерение да го показвам.Особено пред майка ми.Тая жена не мога да я гледам на картинка,а да и се показвам по без нищо...няма да стане![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Редовно ама лятото...ся зор![]()
az se s1bli4am 4isto gola pred maika mi i sestra mi i te pred men! ap1k za ba6ta po belio samo! i toi taka!![]()
Не!
не,не се събличам пред родителите си и нямам това намерение![]()
Pred ba6ta mi-ne ,no pred maka mi ne se pritesnqvam za6toto kakvoto ima tq i az go imam![]()
Не.
Ми мене попринцип ми е не удобно да се преобличам и да ме гледат ама понякога се случва да ме видят става ми малко кофти ама не е болка за умиране![]()
и аз така...Първоначално написано от Eimi_{}
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир