- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- subli4ate li se pred va6e?
na4i az sym f4e i jiveq samo s maika mi i az i tq se sybli4ame edna pred druga- nqma ni6to sramno ,za6toto ne sme po-razli4ni![]()
![]()
,daje kogato mi e mnogo hot si hodq v nas na lqtoto samo po pra6ki nqkoi pyt \
/
Сяка вечер им правя стриптииз.
ми мен ме е срам единствено от тате щото е мъж все пак
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Ми нито пред майка ми не се събличам , нито пред баща ми . Майка ми ме е вийдала само по бельо . А с такова облекло , с каквото съм се родила , може би и двамата не са ме виждали от години .
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
По слипове да остана може..но чисто гол..![]()
Пък майка си съм я виждал гола..![]()
ne moga da razbera za6to trqbva da se 4uvstva6 nekomfortno, te sa ti roditeli, suzdali sa te, kato bebe i maluk/ka sa te gledali gol/a tolkova putisubli4am si se, da
be careful what you wish for 'cause you just might get it
О_____________о;
Никога!
Ами събли4ам се, не ме е срам особено. Пък те и наште не са от срамежливите.. А и нали все пак съм им дете, колко са ме гледали гола особено като мъни4ка. Не мисля 4е трябва да ме е срам![]()
![]()
Робинята на Quench
за мен не е никакъв проблем да се събли4ам пред баба ми или майка ми,но ако ве4е е баща ми или някой от мъжки пол......
Ludi li ste be super me e sram pred na6te vinagi si vzemam dre6kite i v drugata staq![]()
нее...ама иначе най-малко ме е срам пред майка ми![]()
Аз се чувствам неудобно и се преобличам в банята или в някоя друга стая,е в екстремни случаи и пред мама,но иначе![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
не се събли4ам нз ама ми е срам...само по сутиен и пра6ки мога да съм пред тях ...ина4е не!![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
и аз такаПървоначално написано от pampers
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Не! Аз постоянно се крия от нея, като се преобличам, аааа мен супер много ме е срам от майка![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Аз се притеснявам![]()
![]()
Честно казано не ми пука особено, ама все пак си врътвам ключа на стаята като ще се преобличам![]()
![]()
![]()
So it began...
Sram me e a mama kato se obli4am redovno si vliza v staqta bez da 4uka i mnogo me drazni
AMAN!
може би защото съм израснала с брат ми в една стая никога не ме е било срам пред него, а още по малко пред майка ми и баща ми.
"Каквото и да облечеш, рано или късно ще го съблечеш!" Събличайте се!![]()
![]()
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Имам чувството, че тях повече ги е срам от менИначе съм свикнала да се обличам в моята стая... Никои не влиза без да съм му позволила, така че не ме гледат гола
![]()
мене малко ме е срам даже не че ме е срам а ми е някакво некомфортно пред майка ми но понягока се налага като ме мързи да си отида в стаятаиначе пред братми и баща ми изключено
![]()