- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- subli4ate li se pred va6e?
Само пред майка ми,иначе пред бащата също не ме е срам,но все пак..
Emi pred maika mi ne mi e problem da si se razhojdam po pra6ki i cici,a za ba6ta mi to e qsno ..
Първоначално написано от malka zvezdi4ka
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
ami az vijdam maika mi gola i to mnogo 4esto.rabotata e tam 4e tq mn 4esto vliza v staqta kogato se preobli4am i men mi e dosta neudobno ... nz pri vas kak e![]()
p0 princip ne me e sram n0o0o ddz...katy se pre0bli4am t0 izbqgfamd a e pred na6te!pr0sty nqkaksi p04fam da se pritesnqvaM!afee de a znam t1py e tak0a da sa pre0bli4am takaa f dr staq 60ty se pak te sa ma praili :P afee nz za vas ama na mene ne mi e mn kymf0rtny da sa pre0bli4am pred tqx ... d0 sq ne s1m gy praila osobenny 4esty nqma i da gy praq zanapred...
![]()
Не...някакви не ми допада идеята да се размятам из нас без потниче..![]()
Първоначално написано от `ImpeNeTraBle_DarKnesS`
![]()
![]()
![]()
Deine Qual ist meine Lust!
Meine Liebe ist dein Tod!
Срам ме е да![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Efffff porednata tapa pi6ligarska tema!!!!
mn qsno praa striiptiiz na mama i tato !
est 4e ne da ne sam nenared
Да бе нали . Аз ей сега ще почна да се събличам пред майка ми , баща ми или брат миНИКОГА
Ne,ot nqkolko godini ne sym se sablichal pred nikoi ..........Mnogo mi e typo da me gledat nashte![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
абе хора кво е тва събличане бе вие се едно денонощно се събличате
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
еМ по пронципне се събли4ампреднаще, но мама непрекъснато акосепреоблека пред нея по4ва да ме оглежда![]()
Ина4е кат се съберемес една фр се преобли4аме по 485795657675648765 пъти и не ние срам!
А веднъж се преобли4ам и се звани на вратата, и баба ми отваря и то4но се обли4ам(по пра6ки) и един от 8ми клас влиза в стаята. Малееееее намен мистана сме6но ипо4нах да се хиля,а после гопомолих дамизакоп4ее сутиена и кат се облякох излязохме![]()
![]()
![]()
Срам мъ и от наще!
Не се събличам пред тях и те пред мен. А ако понякога се получи просто не гледам или излизам от стаята - просто не ми е приятно.
ами събличам се , ама само по белио . Нямам срам , скоро се нанесох в ново жилище и наще не бяха сложили пердета и аз са разкарвам в къщи по хавлия и гледам комшията излиза от тях ама и аз му мятам , фр ми е . Събличам се и пред съученички ,а често и напрао на даскало кат играем на шише . Тей ,че пред наще дан говорим![]()
ами обикновенно не но се е случвало мене не ме е срам
Ami pred mam4eto ne me e sram,a ba6ta mi e v PRAGA tai 4e.E ne se sabli4am pred mom4eta.No pred momi4eta da vse pak.![]()
не заслужават да се събличам пред тях![]()
![]()
da be kakto e vav predniq post ne sa si zaslujili![]()
![]()
ama ina4e si hodq po pra6ki ,bokserki tam kvo 6te da e i cicien
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
Ми аз не се обличам пред наще!Това ме смущава.![]()
![]()
Пред майка ми-да и то редовно, но пред баща ми-не, така съм възпитана както и той не го прави пред мен. Гола не ме е виждал от няколко години, до към 10-11 годинки беше запоследно.
Най обичам да се мандахерцам у нас както съм си по гедори и примерно сестрата поканила некви приятелки и аз бум вратат а и опалааа кво стана тука и отсреща гълтат граматиката.![]()
2т. системно
Еми пред баща ми не се преобличам-срам ме е,но пред брат ми - да.Иначе много обичам,когато съм си сама да си се разхождам само по белио![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.