- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- subli4ate li se pred va6e?
Пред сестра ми ходя и гола съвсем спокойно...Иначе пред баща ми ку*вата с която живее, мама и брат ми само като е адски топло ходя по бански![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Хода си по ланец и боксерки,понякога само по ланец,но когато наште не са унас,като са унас имам боксерки![]()
mi da,smisul ne me e srammaika mi gi ima shushtite 'neshta'...
bashta mi obache go e sram ot men.kato vidi,che se sublicham i vika 'chakai da izlqzaaaaaa' i se vturva kum vratata..stranen chovek,kato che li ne e vijdal predi..
edinstveno pravqt problem,kato se preoblicham i ne puskam shtorite.. 'otsreshta te gledat..blablabla' kato che li nqkoi denonoshtno shte visi,za da mi gleda cicite
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Не заключвам се и се преобличам![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
E az sym momi4e i ne se pritesnqvam...da se sybli4am pred sestra mi i pred maika mi...a za ba6ta mi..zavisi do kakva stepen sym syble4ena...
Saska
Еми аз с баша ми отдавна не живея,а като му бях на гости определено нито аз съм го виждала,нито той мен.А майка ми,еми понякога,доста рядко де,ме хваща докато се преобличам,ама на нея явно тва изобщо не и прай впечатление...А на нея и пука да се съблича пред нас.
NE!Ne se sublicham pred nikogo ot tqh.
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
i az sym takaПървоначално написано от Sarabi*
пред наще не ми е приятно ама пред брат ми го прая(не съм гей)
На мене хич не ми дреме пък ...![]()
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
често казано и на мен ми е все едно...![]()
Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}
Ами неудобно ми е ,но понякога се налага![]()
не
![]()
Първоначално написано от sladuranata_14
I az taka....
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Az lichno ne se sramuvam da se sablicham pred nashte,dori si se razmotavam v oskadno obleklo i pred maika mi i pred bashta mi.
kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!
Pffff pred ba6ta mi NIKOGA, pewd maika mi bez problemПървоначално написано от Diamantcheto`na`Sheiha
Мен ме е срам да се съблека пред майка ми, пък кво остава за баща ми![]()
uaaaa mene mnoo me e sram ot na6tekato xodime na more te otivat na plaj a az si opuvam 6ezlong na pokriva na ku6tata 6oto me e sram da se pokaja po banski pred tqx
mnoo sum otka4ena leleeeee
Ами аз ходя по пижама или по гащи и някво късо потниче, нооо..винаги се обличам в другата стая! Иначе майка ми..тя си ходи доста голичка вкъщи. Така си е свикнала вече, аз също и тате...
Аз съм срамиижливо момиче...Татко съм го стройла преди да влезе в моята стая задалжително да чука
А от майка където и да се крия тя все се дъни при мен....
Много често ми се случва докато се капя тя да си влиза най спокойно и с огромното си нахалство да ме пита искаш ли да ти изтрия гърба.....
![]()
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!