- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- subli4ate li se pred va6e?
еми пред баша ми не,а пред майка 4ат пат![]()
Аз съм се преобличала само пред котката ми![]()
По принцип съм срамеолива ,пред баща ми е абсурд да се преоблека
и пред майка ми също!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
пред майка ми и сестра ми се събли4ам,но пред баща ми ми е некомфортно
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
неееее , не го правя , незнам някакси ми е некомфортно ... но ако съм с гаджето ...и аз като Schwarz_Blume_B събличала съм се и пред кучето ми
![]()
Weche me e sram .. dokato mama si se syblicha pred men .. brat mi sushto!
e pred maika mi da ama pred bashta mi daje po belio ne sa pokazvam che ako vidi kolko tatusi imam izpadne v depresiq
ne mi pre4i da subli4am kadeto i da e imam tqlo pokazvam go navsqkade kadeto moga kamoli predn roditelite mi
NE imam si staq
Ами избягвам да се преобличам пред майка ми, а пред баща ми никога не съм се преобличала. Всеки си има стая все пак.
Понякога да, пред майка ми често, пред баща ми, когато бързам да излизам някъде...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
Ами аэ не се преобличам пред родителите ми..Наистана е някакси неудобно,пък и е срамно.Иэбягвам да се преобличам пред мама,а пък пред татко-това е иэключено.
Ми принципно нямам пробл да се преобличам пред наще,само че сега имам обица на пъпа и те нз така че не го правя вече...Не се притеснявам от тях,се пак те са ме създали и е нормално да са ми достатъчно близки така че да не ме е срам!
az sy6to ne se pritesnqvam ot na6te.. samo tai malko me ovikva kat se razxojdam po sutien \/
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Първоначално написано от Eimi_{}
мен ли4но не ме е срам от родителите ми се пак те са ме създали но не ходя гол из нас!
П.П. за тези които не го правят трябва да пробват пада голямо Шоу :P
прост пример от в4ера:аз си се къпя и бащта ми влиза да се брасне и ме пита " кв'о стаа расте ли пишката"![]()
![]()
![]()
Ахахахахаахяхахахах...якоПървоначално написано от %)
![]()
Пфф... аз си ходя кат нудист вкъщи бе. Само по чорапи, даже и кат излизам на терасата. За мене такова нещо кат дрехи нема, да го ева.
Разпищолвам се навсякъде![]()
И аз така!Не,че съм много надарена,но просто не мога!Първоначално написано от Sarabi*
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
И аз съм така.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()