.

Виж резултатите на анкетата: kolko mislite che ste izkarali na izpita?

Гласували
27. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • pod 3

2 7,41%
  • 3-4

4 14,81%
  • 4-5

12 44,44%
  • 5-6

9 33,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: za izpitite

za izpitite

eto che mina pyrviq izpit.e ne beshe tolkova strashno.na men lichno temata mi haresa i mislq che se spravih dobre.bqh pritesnena samo v nachaloto no posle vsichko si beshe ok.a pri vas kak mina?dobre li se predstavihte?haresa li vi temata?a kvestorite?

Guest
    а каква беше темата ?

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    A temata koq be6e ? I kolko bqha vsi4ki temi za izpita

Aми Речта на странджата-слово за страданието и родолюбието.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Eimi_{}
    Aми Речта на странджата-слово за страданието и родолюбието.
    Отвратителна тема! Аз направо кат разбрах че е тя...се хванах за главата!

Не ми хареса много,квесторите бяха мноу тъпи и така...Иначе като за четири,пет имам май! Колко написахте?

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    мии, 2 листа ама на 2рия пист задната страна беше празна!

tedy_girl
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    мии, 2 листа ама на 2рия пист задната страна беше празна!
    значи 3 стр или лист и половина. Много ме беше страх в началото, но като казаха темата ми стана доста по-добре и спокойно, стоях почти до края и се надявам да около 4.50

Абе,то не зависи от размера!Ама... На тая тема много не може да се пише..

Guest

macka123

mi az napisah 3,5 stranici ama mislq 4e 6te imam pone 4,50 za6toto e sudurjatelno

Аз написах 7 страници,но мисля че беше и съдържателно,щото снощи точно тва за речта на Странджата го прочетох няколко пъти.дано сме се справили всичкипоне 5.00 [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Guest
    Temata ne beshe ot nai trydnite ... samo ako si pomislite che mojeshe i da se padne "Bulgarskiq ezik" ...
    Lichno az q napravih ... pisah 3stranici , ne raztqgah mn lukumi
    A za kvestoriti .... mn pekani bqha ... kato hodih do toaletna i ednata mi kaza kakvo da pisha za zakluchenie

PS Aide yspeh na vsichki v sledvashtiq po matematika

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    na mene ne mi be6e mnogo trudna ama nz kolkko shte imam izpisah nqkade 3 stranitzi
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Цитирай Първоначално написано от missito_
    Аз написах 7 страници,но мисля че беше и съдържателно,щото снощи точно тва за речта на Странджата го прочетох няколко пъти.дано сме се справили всичкипоне 5.00 [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
    Точно толкова е написала и една моя приятелка. Само да запитам нещо. Както някой по-горе каза, то не може да се пише толкова много. missito_ , кажи какво си писала долу-горе. Щото аз писах 4 страници и още няколко реда, а съм написала всичко. Надявам се над 4,500. Имам ханс дори и за 5,000. Като излязат резултатите, ще пиша. Иначе съгласна съм, че можеше да се падне по-гадна тема: "Българският език" или "Опълченците на Щипка"... А квесторите ставаха...

Ами аз като се заиграх.......... ами то нали знаеш не зависи толкова от количеството ами от качеството.Писала съм за всичко подробно но смятам че не се получи лошо,въпреки че темата не ми беше от любимите.от момента в който достойнството на един от хъшовете е покарнено до епизода,в който хъшовете примат Бръчков като свой брат.абе не мога да се сетя точно в момента за всичкощото то си ти идва на момента.
    ПС:и като излязат резултатите да кажете колко сте изкарали.

Guest
    Еее да се беше паднало това миналата година. Мн е лесна темата, а и ясно формолирана

Guest
    mi az 4uh 4e mn hora sa pisali po 3 stranici i po tova sadq 4e temata nee mn lesna
    vie kak mislite 6te ima li mn visoki ocenki ili to4no obratno

Фен
    Град
    Монтана
    4-5-6 около тези оценки се надявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си