.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Zashto stava taka?

anonimcheto
    Guest

Zashto stava taka?

Zdraveite, az sum pochti na 15 godini (sled 2 meseca gi navurshvam) i mai sum se zaburkala v dosta golqma kasha. Problema e v tova, che sum vlubena v po-golqmo momche....da de, to si e napravo muj. Toi e na 38 godini i e syuchenik na maika mi. S nego mnogo se obichame i az lichno sum napulno udovletvorena ot vruzkata ni-i psihicheski i sexualno. Toi e lubovta na moq jivot i sum gotova da sum vinagi s nego. Problemut e v tova, che nashte razbraha i mnogo se qdosaha. Zabraniha ni da s vijdame, a bashta mi kaza, che e sposoben da go ubie. Tova moje bi stana, zashtoto edin den te vlqzoha v staqta mi, dokato si praveh test za bremennost. Naistina sum mnogo pritesnena. Ne znam kakvo moje d stane. Strah me e, kakto za moqta lubov, taka i za bashta mi. Zashtoto priqtelqt mi e dosta nabitichuk i kato nishto moje da nabie tati. Molq vi, daite mi suvet. Kakvo da kaja na roditelite si, che da priemat vruzkata ni. Molq vi pomognete mi, zashtoto mnogo go obicham i ne moga da izdurjam veche i minuta bez da go vidq. Blagodarq vi predvaritelno.

Мега фен
    Ти не би ли се ядосала, ако твоя съученичка се ебе с баща ти?????

anonimcheto
    Guest
    Ima razlika mejdu tova da se ebesh i da pravish lubov. A nie s moeto bebche pravim lubov.

Мега фен
    Няма значение. Ти си неоълнолетна, той е пълнолетен. Правите секс. Всеки може да каже, че прави любов, но това не прави връзката по-морална.

jOkErA
    Guest
    ne vqrvam na o4ite si.. ti normalna li si be.. ne si palnoletna.. samo na 15 toi na 38 i moji da ima lubov..pri tova sau4enik na maika ti.. ne znam v kav svqt jivee6 neznam dali naistina go love kolkoto tvardi6 no tova ne e normalnoo.. ako moita da6terq se zakarka s tolkova vazrasten 4ovek.. takaf boi 6e i metna a za nego da si kopae groba zarazvaiu go be momi4e.. tolkova si malka o6te kade si tragnala ..izob6to ne znai6 kade sa zabarkva6.. 6te sajelqva6 nqkoi pat pomni mi dumite

Голям фен
    искаш да приемат връзката ви?!абе ти чуваш ли се!я се замисли ако твойта дъщеря ти беше врътнала тва номерче!боже божееее!той може да ти е баща!почти на 40 е!след 20 години ще си вдовица и ще си търсиш ново мужле!тоя път гледай да е поне на 70 че иначе не става!ти не си нормална мойто момиче!моя съвет е да идеш на психолог и да си поговорите щото твойто приятелче ако го сгащат с тебе или ваште се оплачат в "милицията" ще го приберат за педофилия!бая годинки ще му лепнат а ти понеже си дрисла още и никой нема да ти верва че той не те е накарл насила да си му любовница!боже ти не само себе си но и ваште и него и целия ти свят е забъркан в една пълна каша!на твое място бих се застреляла!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

anonimcheto
    Guest
    Hora ne razbirate li, che az naisitna go obicham. Toi e edinstvenata mi i istinska lubov, ne moga da jiveq bez nego. V kraina smeka jivota si e mi. Ne moga da razbera zashto roditelite mi se burkat. Tolkova li ne mogat da razberat, che istinski go obicham. Znam, che tova, koeto pravq ne e mnogo redno, no vse pak ne moga da zapovqdam na surceto si da go zabravi. Mislq, che nai-dobroto, koeto moga da napravq v momenta e da napusna doma si i da otida pri nego. Taka pone nqma da sum v tejest na roditelite si.

Фен
    Град
    Благоевград

:)

Много ясно, че е нормално
    Егати но можа ли да намериш некой поне кам 25.... пак е много де ама поне е по-близо.
    Ти как би се почувствала ако някой съученик ”прави любов” с майка ти !!!
    Пък и тоя си е чист педофил, момиче под 18-20 години си е аПсолютно дете, както и да го гледаш, то аз не бих се хванал с 15 годишна...
    П.П. Какво ли правя в този форум? Забавлявам се, много от темите са несериозни
    Светът е оцелял, защото се е смял !
    http://www.studentskigrad.com http://www.e-bane.net
    http://www.audibg.com
    http://www.setcom.bg
    http://www.kredor.com/lat2bg/ Стига с тази шльокавица

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    божее ти ся си се хванала с някъв 40-годишен, пък кво остава като станеш на 20-25 и се наложи да се омъжваш тогава сигурно в старческия дом ще ходиш да си избираш мъж

абе я се стегни малко и си намери някво младо свежо момченце, кво се занимаваш с тоя?? той само те използва за секса, нищо повече - убедена съм в това! май е време и ти да го приемеш щото ти си на 15 и си витаеш още в облаците, ама един чичка на 40 години едва ли таи такива невинни розовки фантазии
    ех деца, деца... :P

P.S. не не не
    не мога да повярвам накъде върви тоя нашия свят (тва сигурно го казвам за 10-ти път вече, но просто темите на някои не спират да ме учудват )
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ami vij prosto otiva6 pri va6te i im se izvinqva6,razkazva6 za situaciqta i moli6 za savet..... naprao go zarqzvai vednaga i obe6tai na roditelite si 4e niama da se zabarkva6 v takiva ka6i drug pat!

Guest
    Ходи се гръмни бе дете.Ти си болна тъпа и още какво ли не.38 той може да ти е баща.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Ще си си в пълното право да му казваш "татенце"... В ТАЯ ГЛАВА ИМА ЛИ НЕЩО ? И не ми говори за любов на 14 че откачам направо... земи ходи легни, наспи се, земи си студен душ и помисли пак. А баща ти... много е прав, и аз на негово място бих се узлобил така и май не само аз, а 99% от хората тук... !

Едит: не се заяждам, просто казвам...
    ...Zagasi lampata, otvori prozoreca za da vleze ti6inata na no6tta, 4ui smeha na zvezdite i po4uvstvai po usnite si celuvkata na lunata pratena ot men...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от anonimcheto
    Hora ne razbirate li, che az naisitna go obicham. Toi e edinstvenata mi i istinska lubov, ne moga da jiveq bez nego. V kraina smeka jivota si e mi. Ne moga da razbera zashto roditelite mi se burkat. Tolkova li ne mogat da razberat, che istinski go obicham. Znam, che tova, koeto pravq ne e mnogo redno, no vse pak ne moga da zapovqdam na surceto si da go zabravi. Mislq, che nai-dobroto, koeto moga da napravq v momenta e da napusna doma si i da otida pri nego. Taka pone nqma da sum v tejest na roditelite si.
    Ти не си пълнолетна и родителите ти имат пълна власт над теб, затова се бъркат. Те са ти настойници до 18 годишна възраст.

Sisityyyy{P}
    Guest
    твоето приятел4е много е загазило...според закона при секс с непълнолетна от 5-20 год без право на обжалване и 50 000 лв. глоба ! не му завиждам !

Guest
    Предложи на ва6те да си направите групов с ония,38-годиния и на тях 6е им мине...

Guest
    abe,hora nedeite taka..daite malko po spokoino kym neq.ne q opravdavam ama vse pak.a ti naistina se zamisli 4e si na 15 a pr ti e na 38.az sy6to sym na 15,no pr mi e na 18 (mislq 4e e napylno normalno) ispored men trqbva da go zareje6,da go zabravi6 i da si nameri6 pritel na tvoqta vyzrast..ili nqkolko godini po golqma ot teb (ako razbira se ne iska6 da e po-malak ot teb ) tova e ot men,neznam kakvo drugo da ti kaja..osven da go zareje6!!!

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Ми аз напълно подкрепям вашите... Тва не е нормално! Правиш грешка и то голяма... Послушай ги, вероятно ще ти е трудно, ама си удари спирачките и ги послушай! Не се притеснявай за баща ти, че може да бъде набит! Притеснявай се за твоя възлюбен и за баща ти, че може да убие....... Тва е ужасно! Нищо, че приятелят ти е "набитичък"... Това няма особено значение, поради простата причина, че малко хора убибат с бой..... УЖАС!!! Спри да се срещаш с приятеля си и повече не си прави тестове за бременност в стаята ти-има бани и тоалетни за тея работи!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Be ti mozyk imash li ? Olele maiko..

Guest
    ХАх ако се базикаш браво привлече доста хора,ако не верно си зле.
    Замислисе той кво може да намери в една тинейджърка...здрав разум?
    събеседник(за кво си говорите за Britney ли)?или пък си мн добра в леглото на 15 хаха леле тва трябваше да е майтап
    Тоя човечец верно си е педофил като толкова те харесва да е тръгнал с майикати на времето може и да си приличате.
    Ако бях на мястото на бащата нямаше да заплашвам ами направо под ножа ама и той си е виновен голямо възпитание ти е дръпнал..

Фен
    Град
    Hell.
    Аз ако бях на твоя човек щях да на*ба и майкати и бащтати.А сега сериозно.
    Ще ти кажа само едно твоя "fr" е пълен педофил!
    И ще е добре някой да го заколи!!!

Sorry, ama tva toito ne e normalno. Kak mojesh da ochakvash roditelite ti da priemat vruzkata vi. V kraina smetka, pomisli malko. Ti kak bi reagirala na tqhno mqsto? Na dali bi se zaradvala. Ti vse oshte si malka i tova naistina e golqma greshka. Po-dobre se spri sega, zashtoto ne se znae kakvo moje da stane za vbudeshte.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Az ako sum na mqstoto na bashtati , 6te go pri4akam posredniosht da se pribere shte vzema kalashnika i tova bih mu napravila, izvinqvai no toi e e*ahti pedofila mi se hvane s nqkakvo momi4ence na 15 godini deto ima o6te mlqko po ustata (ne se ubijdai) , a i da si naqsno , 4e toi nqma seriozni namereniq kum tebe , q se pozamisli malko ako ste se taka zaedno i v edin moment imate deca ti 6te si na 20 toi na 43 i kakvo kato stanat decata ti na po 30 bashta im 6te e na 73 godini a to na 40 ,bahti qkoto , ei momi4e q pomisli malko s taq glava.Moje i da se obichate ,no v edna vruzka trqbva da ima pone malko razum

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Може би проблема е във възрастта ти.Аз имах подобен проблем, малко интересно се получи!Бачках в едно диско (няма да казвам кое да не стане реклама), барманка на смени (не съм пълнолетна).Една вечер на бара седна едно 12-13 годишно момиче с което се запознах.Изглежда се беше понапило а GSM-a му не спря цяла вечер.Към 1 часа в диското влезе един мъж-мечта.Бащата на това момиче, аз мигновено се влюбих в него.Тогава си имах приятел на всичкото отгоре Момичето изглежда живееше близко до мен, а си беше забравила телефона на бара.Реших да й го занеса на другия, но ми отвори този мъж, гледахме се около 5 мин. и след това започнахме страстно да се целуваме и правихме секс цяла вечер.На другия ден се събудих в прегръдките на този мъж. Странно, събудих се от тропота на врата и познайте кой беше на вратата - един мой бивш приятел.Момичето помислило, че баща му получава астма заради крясъците хехе, бяхме заключили вратата и викнало браточед си (бившото ми).Историята няма гаден край, правихме 3-ка, аз, гаджето и мъжа. Ето гадната част: след като си тръгнахме, с този човек повече не се видяхме.Изглежда някаква съседка ни беше видяла (тъй като те живееха в къща) и викнала полицията, защото си помислила че той ни изнасилва!Сега този мъж е в затвора и щом се качваше в патрулката повтаряше думите: щом излезна от затвора ще ви изнасиля наистина и ще ви убия, малки копелета!А дъщерята отиде в поправителен дом, жена нямал.И за празниците я пускат, ходи ми звъни по вратата с нож и иска пари, аз разбира се й давам.Каква съм глупачка!

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си