- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- mensturacia
zdravejte, imam vypros4e. na kakvo moje da se dylji zakysnqvaneto na cikyla kato izklu4im bremennost.
stres .... dieti ....................
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money
Ами първите 2 години,че и повече,цикълът е непостоянен,пропуска,забав я,избързва..Не е нужно да има проблем!
ot vs moge da e kato kazva6 bez bremennost vs izbroeno po gore np![]()
Koito me haresva, ne me zaslugava. Koito me haresva-nqma vkus!!!
I za dvata vuprosa, kato se izkluchi bremennostta, vsichko izbroeno po-gore.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
idva mi cikul ot 2 godini,no v poslednite 6 meseca vuob6te ne mi e idvalo,a sum sigurna,4e ne sum bremenna na kakvo moje da se dulji tova i zaduljitelno li e da otida na ginekolog? daite mi suvet,za6toto ve4e po4nah da se pritesnqvam plsss
mislq 4e e nai-dobre da ide6 na ginekolog,za6toto dori i cikyla ti da ne se e normaliziral o6te,6 meseca nqma kak da izpune,i tova da e normalno,ili pone az taka mislq.Първоначално написано от sladkoto__
+ nepravilno hranene![]()
4uvala sam 4e moje da ima izvestno prekasvane na men mi se e slu4valao samo po mesec -2 da prousne.moje ako ne6to ima6 zdravoslovni problem4eta (+si4ko izbroeno da sq). no ina4e e doktora znai nai dobre
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Pak moje da e ot nastinka stres smqna na klimata i mnoy dr neshta!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Това е нормално само ако момичето има цикъл от скоро. Иначе не може да пропуска.Първоначално написано от s3xy_d0ll