.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: mensturacia

Guest

mensturacia

zdravejte, imam vypros4e. na kakvo moje da se dylji zakysnqvaneto na cikyla kato izklu4im bremennost.

stres .... dieti ....................
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money

Ами първите 2 години,че и повече,цикълът е непостоянен,пропуска,забав я,избързва..Не е нужно да има проблем!

Цитирай Първоначално написано от viksan
    stres .... dieti ....................
    + смяна на климата, настинка...

ot vs moge da e kato kazva6 bez bremennost vs izbroeno po gore np
    Koito me haresva, ne me zaslugava. Koito me haresva-nqma vkus!!!

Голям фен
    a neka i az zadam edin vypros. ami ako po princip cikyla si e redoven, no sega zakysnqva, kakvo moje da zna4i tova

I za dvata vuprosa, kato se izkluchi bremennostta, vsichko izbroeno po-gore.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

sladkoto__
    Guest

po4nah da se pritesnqvam ve4e....

idva mi cikul ot 2 godini,no v poslednite 6 meseca vuob6te ne mi e idvalo,a sum sigurna,4e ne sum bremenna na kakvo moje da se dulji tova i zaduljitelno li e da otida na ginekolog? daite mi suvet,za6toto ve4e po4nah da se pritesnqvam plsss

Guest

Re: po4nah da se pritesnqvam ve4e....

Цитирай Първоначално написано от sladkoto__
    idva mi cikul ot 2 godini,no v poslednite 6 meseca vuob6te ne mi e idvalo,a sum sigurna,4e ne sum bremenna na kakvo moje da se dulji tova i zaduljitelno li e da otida na ginekolog? daite mi suvet,za6toto ve4e po4nah da se pritesnqvam plsss
    mislq 4e e nai-dobre da ide6 na ginekolog,za6toto dori i cikyla ti da ne se e normaliziral o6te,6 meseca nqma kak da izpune,i tova da e normalno,ili pone az taka mislq.

Повече от фен
    + nepravilno hranene

Фен
    Град
    Pld
    4uvala sam 4e moje da ima izvestno prekasvane na men mi se e slu4valao samo po mesec -2 da prousne.moje ako ne6to ima6 zdravoslovni problem4eta (+si4ko izbroeno da sq). no ina4e e doktora znai nai dobre
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Pak moje da e ot nastinka stres smqna na klimata i mnoy dr neshta!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от s3xy_d0ll
    4uvala sam 4e moje da ima izvestno prekasvane na men mi se e slu4valao samo po mesec -2 da prousne.moje ako ne6to ima6 zdravoslovni problem4eta (+si4ko izbroeno da sq). no ina4e e doktora znai nai dobre
    Това е нормално само ако момичето има цикъл от скоро. Иначе не може да пропуска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си