.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: po kolko pati?

Guest

po kolko pati?

Dobre znam 4e e tapa temata oba4e iskam da razbera spored vas po kolko pati e normalno da se pravi seks na den?Za6toto moq priqtel iska da pravim po 3/4 pati a spored men tva ne e normalno(v takav smisal teq 3/4 pati sa za denq i prez no6ta)

.1.
    Guest
    ти никво NFO не си дала

Re: po kolko pati?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Dobre znam 4e e tapa temata oba4e iskam da razbera spored vas po kolko pati e normalno da se pravi seks na den?Za6toto moq priqtel iska da pravim po 3/4 pati a spored men tva ne e normalno(v takav smisal teq 3/4 pati sa za denq i prez no6ta)
    Ами то да ти кажа всички мъже са така.Явно от тяхна гледна точка е нормално Зависи на каква възраст си.Ако си малка и не си доразвита физически-за теб няма да е добре.Бившия ми приятел искаше да го правим постоянно и почна да ме мъчи много брутален цистит(ако знаеш за какво говоря),което никак не беше приятно.Но всичко зависи от теб.Ако на теб не ти се иска да го правите толкова много-просто му го кажи.Няма от какво да се притесняваш,не оставяй никой да ти казва какво и кога да правиш.Пък и колкото по-често се прави-толкова повече омръзва...и усещането не е същото...губи се кефа
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Мега фен
    А защо от гледна точка на жената да не е нормално да се прави много секс?

Guest
    Ако съм аз определено няма да те карам то веднъж и ми стигаш така де явно те обича и иска да е с теб.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами няма определен стандарт-колкото искате.Мисля,че е нормално.

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    ex ako imah tolkova vreme i teren na razpolojenie 6tqh i po pove4e da pravq
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Za men dva ili 3 pati e normalno, no da ne se pravi vseki den..na men li4no mi pre4i vseki den po mn pati

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re: po kolko pati?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    eche zvuchi si mn mn primamlivo....osbenno ako go obichash toq chovek ne vijdam nishto losho ili nenormalno da pravite sex tolkova chesto :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Kolkoto iskate i kolkoto mojete.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Според мен е нормално.

looper
    Guest
    Нека да е веднъж, но да е цяяяла нощ

mia
    Guest
    az sym navita i po pove4e......abe nz kyv ti e probleme moje ot teq 3/4 i ti da svyr6i6 i da si zadovolena.....

mi ako ti se prav itolkova pyti e normalno...ako ne ti se pravi tolkova mnogo sex prosto kaji na priqtelq ti da se po ukroti malko i gotovo
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

mi nalyno normalno si e spored men, ne vijdam kyf e problema.. stiga da vi e priqtno..

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от iskrichka
    mi nalyno normalno si e spored men, ne vijdam kyf e problema.. stiga da vi e priqtno..
    taka e da
    Love you Kris !!!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    ooo normalno spokoino )) az ako mi ostavaha sili i do 5 pyti shtqh da stigam hihi ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си