- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- po kolko pati?
Dobre znam 4e e tapa temata oba4e iskam da razbera spored vas po kolko pati e normalno da se pravi seks na den?Za6toto moq priqtel iska da pravim po 3/4 pati a spored men tva ne e normalno(v takav smisal teq 3/4 pati sa za denq i prez no6ta)
ти никво NFO не си дала
Ами то да ти кажа всички мъже са така.Явно от тяхна гледна точка е нормалноПървоначално написано от Анонимко
Зависи на каква възраст си.Ако си малка и не си доразвита физически-за теб няма да е добре.Бившия ми приятел искаше да го правим постоянно и почна да ме мъчи много брутален цистит(ако знаеш за какво говоря),което никак не беше приятно.Но всичко зависи от теб.Ако на теб не ти се иска да го правите толкова много-просто му го кажи.Няма от какво да се притесняваш,не оставяй никой да ти казва какво и кога да правиш.Пък и колкото по-често се прави-толкова повече омръзва...и усещането не е същото...губи се кефа
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Em,mmm kato moje da go vdiga tolkova go pravete be
А защо от гледна точка на жената да не е нормално да се прави много секс?
Ако съм аз определено няма да те карам то веднъж и ми стигаш така де явно те обича и иска да е с теб.
Ами няма определен стандарт-колкото искате.Мисля,че е нормално.
ex ako imah tolkova vreme i teren na razpolojenie 6tqh i po pove4e da pravq
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Za men dva ili 3 pati e normalno, no da ne se pravi vseki den..na men li4no mi pre4i vseki den po mn pati![]()
eche zvuchi si mn mn primamlivo....osbenno ako go obichash toq chovek ne vijdam nishto losho ili nenormalno da pravite sex tolkova chesto :PПървоначално написано от Анонимко
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Kolkoto iskate i kolkoto mojete.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Нека да е веднъж, но да е цяяяла нощ![]()
az sym navita i po pove4e......abe nz kyv ti e probleme moje ot teq 3/4 i ti da svyr6i6 i da si zadovolena.....![]()
mi ako ti se prav itolkova pyti e normalno...ako ne ti se pravi tolkova mnogo sex prosto kaji na priqtelq ti da se po ukroti malko i gotovo![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
mi nalyno normalno si e spored men, ne vijdam kyf e problema.. stiga da vi e priqtno..![]()
taka e daПървоначално написано от iskrichka
Love you Kris !!!
ooo normalno spokoino)) az ako mi ostavaha sili i do 5 pyti shtqh da stigam hihi
))