- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко след сефтето
Колко време след сефтето бяхте на сухо преди да си легнете с втория или втората ?![]()
![]()
![]()
![]()
Говоря след като скъсате с гаджето си...кога след това си лягате с ново
пп:АМан от мен ... нафлудих форума с тъпи теми![]()
Не са чак толкова тъпи.![]()
Около месец.
и при мен беше 1 месец, пак беше със същия ,но все пак нвали питаш след "сефтето"за съжаление така се получи, пък ако питаш за третия път вече....беше 3 месеца по-късно, поради здравослони причини, така че имаше доста голяма дупка, въпреки че с едно и също момче
Emi nai-mnogo da e bilo edna sedmica samo 4e be6e sas sa6toto mom4e![]()
ami ne sym kysala s tova mom4e o6te sme zaedno....... ne sym imala period na suho ot kakto mi be6e pyrviqt pyt
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
малеее аз тука на фона на другите съм .....![]()
хехе вече 8 месеца ....![]()
pri men bqha 6Първоначално написано от the_destiny
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Амиииииии....цяла една година мина след 1вия път
А това колко време след като скъсам с някого си лягам с друг е много относително,за тва нямам някви определени периоди-глупаво е
Emi neznam pri vas ma pri mene be6e polovin godina![]()
Emi az vse oshte sum sus sushtoto momche. Ne moga da kaja nqkakvi opredeleni periodi max sedmica da e bilo.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ami pove4e ot godina sled parviq mi pat vse o6te sam si s nego taka4e ne sam ustavala na suho!![]()
3-4 meseca
mi ima nqma sedmica nqkyde![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
az 9 meseca.. ina4e nai-golqmata dupka e bila 11 meseca