Така, преди няколко дни бях на купон, отидох с една моя много добра приятелка. Отначало ми беше супер тъпо и мислех да си ходя, докато не дойде ТОЙ. Малко тъпо прозвуча, но все тая. Много ме изкефи, страшно много. Незнаех много за него освен, че е от съседен клас в моето училище( и друг път го бях забелязвала по коридорите и ми беше правел голямо впечатление).Та въпросната ми приятелка се заби с него, не са правели секс, незнам дали са се целували, но по време на целия купон са били заедно, а аз стоях като глупачка отстрани с пияната ми друга приятелка( просто перфектно). Гадно ми е, а и осъзнавам, че е невъзможно да съм влюбена, защото все пак не го познавам много, много. Гадно ми е и заради приятелката ми, която 5 минути преди да тръгне с него ми разправяше как искала да ме "огрее" с въпросното момче, а сега не мога да съм сигурна и в нея. А и днеска ми разправя- " На мене ми е гадно за тебе, много ми е гадно...". Самата аз осъзнавам в колко тъпа ситуация съм,но просто исках да споделя и да чуя мнения. Наистина осъзнавам и че проблема ми е малък, но просто искам да спра да се чувствам гадно- оттогава мисля за това. И дали мога от сега нататък да й вярвам така както преди?