- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- XXX me zarqza ;(((
Така тряаа...шанса е такъвПървоначално написано от Angel_Girl
![]()
Птвеъни от виъраПървоначално написано от Angel_Girl
![]()
Немога да повярвам успях - изчетох сичките 17 страници. Е не по голямо мазало не бях виждал (без да се обижда никой от главните герои). Няма да вземам страна по въпроса. Единственото което ми напраи впечатление е - ziky ти брат си най на кеф от сички. Толкова сеир на куп ... мале мале ... Аз лично погалнах 2 кофи чипс докато го прочетох
а ти със сичките ти мнения май не си ставал от компа. Давай в същия дух.
Sometimes escape on time means that you win ...
Първоначално написано от Matik
А ето го и човека с интересния аватар...дам батка...до късничко седя пред компа и само в тоя форум пиша смисал само в любов...проблеми нямам за да пиша в проблемните теми...секса не е героизъм не искам да коментирам.....даскало-добре завърших...само и единствено най много от любовта съм истрадал...седя до към 2-3 и после като няма никой в тоя форум и се натъжавам![]()
само в него и в моя сайт пиша...
И ти си пече няга ако че си от гилдията "аз играя Му онлайн.."
И ти правиш добри мнения за времето за което си регнат![]()
Но не сме се събрали тук за да говорим за себе си...дай да видим кво ша праят скейтърчетата най сетне)
Мерси братАз май също в тази секция от форума пиша въпреки че и идея си нямам какво е тва
. А колкото до въпросната гилдия - вече по рядко играя (няма мн време
), но съм се нагледал на сервери (все пак 3 години ...).
Sry за отклонението (към автора). И сега да затаим дъх - идва развръзката дано е с happy end.
Да дано....самоче си смали аватарите...ако неможеш кажи аз ше ти ги направяПървоначално написано от Matik
![]()
Еее ти пък. Колко му е с paint-a. А btw скоро тема-та ще бъде видяната от 2 хилядния потребител. А ся за мн години ...
не са малко незнам мойта тем аколкоо е видяна ма знам че беше мнооого писане...аз съм пускал точно 1 път темаПървоначално написано от Matik
![]()
бе незнам ма аз казвам лека че си еба века....у неделя пак съм на линия....до тогава-ариведерчисайта ми работи деноношно
![]()
Поздравче за главните герои - Дaяна - Право в целта![]()
![]()
Незнам ма Песента е на Димана и се казва право в целтва... май ....Първоначално написано от Angel_Girl
![]()
сладурче,вие сте простите щом правите подобни панаириПървоначално написано от skate_warrior
аз няма да пиша в темата повече,но вие пак си оставате тъпички...
извиних се преди ако някой се засегне от мойте думи(знам че истината боли),няма да го правя пак(да се извинявам).чао
Dobre be skupa misli si kakvoto iska6... typi ostri.. kvito sme -takivaПървоначално написано от Jenninka
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
А така тъкмо стана интересно и всички изчезнаха.Първоначално написано от Angel_Girl
![]()
Най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да знаеш че никога няма да бъде твой.
Emi az kvo da pravq tuka?!Vypreki 4e sys skate_warrior i sket4eto_f se sporazumqhme neshto![]()
Da se nadqvame 4e sa se razbrali i za tova ne pi6at...
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Ami sus skeit4eto_f ne sme se razbrali (pone az)![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
moje li da razbereme kakvo e ili e taina?Първоначално написано от skate_warrior
![]()
A?Първоначално написано от ziky
![]()
![]()
Смисал може ли да узная какво сте се разбрали или е тайна майнаПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Първоначално написано от ziky
![]()