- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- XXX me zarqza ;(((
Mersi mnogo mili4kaПървоначално написано от siska_f
Nie po4ti si razre6ihme glupostite... o6te malko ni ostava
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Не 20 ами даже 200 няма да им стигнат ...Първоначално написано от siska_f
Sometimes escape on time means that you win ...
Първоначално написано от skate_warrior
Bravo na vas mnogo se radvam!!!![]()
Ne me gledai za da si spomniash,a si spomniai, za da me vidish!
Ей и да споделиш какво излиза накрая!Недей да бъдеш жесток и да ни държиш в неведениеПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Човек на много разсеян се правиш.Що не си вдигаш телефона.Нито на мен го дигаш нито на нея-кво става?!Уж се бяхме разбрали за нещо.А тук говориш само междудругото
Spoko be skupa.. bez nervi.. golemi hora sme... da si imame uvajenieto![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Nali se razbrahte za troika kvo o6te sporite![]()
o gospodi!
zashto ne vzemete da se razberete lichno a ne v toq sait da se karate!
za ne razbrax zashto ste se razdelili?!
ama nqma znachenie!kakto i da!ami ... kakvo da vi kaja ako mn pie ima oravo ako haresva dr nqma pravo!nz ama ne bi trqbvalo da te lyje!!!!nz obyrkax se nacqlo!!
P.P mn obyrkana misyl za koeto se izvinqvam
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
vaaaa tuka stana asul kato nqkoq latinoamerikanska sapunka![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
Расчуфствахте ме![]()
Abe hora kyde izcheznaha glavnite geroi-ne stiga 4e edvam prochetoh tiq 21 stranici
sporim za6toto prodyljava da se pravi na udaren i ne si vdiga telefona.Abe se edno nqkva ira igraem-dali toi izob6to obicha nqkoq ot nas dvete ili se zabavlqvaПървоначално написано от opuleniq
Първоначално написано от bob_marley
Eeeeee,vie puk sega stresnahte momcheto,moje da iska da si pomisli i da reshi kakvo naistina iska.
Ne me gledai za da si spomniash,a si spomniai, za da me vidish!
Zdraveite na vsi4ki... az sega pi6a 4ak za6toto nqmah net... a za telefona kazah ti 4e e v sestra mi skate_warrior. Taka iskam sega da kaje6 posledno koq izbira6 men ili neq?
hahaahhahahahahahahaha
ne si edinstveniq spokoino no az sum protiv ve4e..
Mnogo dobre znae6 4e te obi4am i bih dal vsi4ko za teb {P} Naistina sujalqvam za vsi4ko.. utre 6te ti kaja nai-podrobno vsi4ko iskam da znae6 4e mnogo te obi4am..Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
Marley sorry ama sus skeit4eto_f mnogo se obi4ame i ni6to ne moje da ni razdeli!
Iskreno se nadqvam da ne sajelqva6 za tozi izbor.. vupreki 4e vob6te neznam kak stignahme do tuk. I vse pak znae6 4e i az ne bih mogla da buda s drug za6toto teb naistina te obi4am i utre 6te si pogovim milo {P}
E radvam se 4e nai-nakraq go proumq.. prosto ne moga da jiveq bez teb.. tiq dni mi se storiha kato cqla ve4nost i edinstvenoto ne6to koeto mi dava6e sili be6e misulta 4e imam nqkakuv minimalen 6ans.. obi4am te !! {{{{P}}}}}Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
I az mnogo {{{{{P}}}}}}}ehh .. iskam po-burzo da te vidq ama 6te izdurja nqkolko 4asa... i mili4ko stiskai mi palci na izpita {{{{{}}}}} love yaa ((((:![]()
Az pa si namerih novo gadje ARE HAPPY END hahahhahahhahahha
eba si qkiq maitap stana