- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- XXX me zarqza ;(((
Браво браво герои! =D>Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
Зики евалата ти правя,че не ни се ядоса здравоПървоначално написано от ziky
Страшен човек си
Ти нали разбра,че аз съм боб марли ихихихих
Първоначално написано от CRaZy_IKT
![]()
Това бях аз...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
awe mamkamu,tuka sa 24 stranici...ne moga da prosledq cqlata istoriq hahaha...i v kraina smetka kakvo stana?!?sdobrihte li se?skate_warrior ili tam kakvoto si,sprq li da pie6??..ma v kraina smetka puk i da si piiva 4ovek i da si podpu6va,nqma lo6o...to kato si se vlubil v edin 4ovek,ne trqbva za takova ne6to da se go kusa6...trqbva da si pogovorite NASAME,ne v foruma...ebati 6antavata istoriq...nqkude ima6e o6te edin va6 takuv film
![]()
Вие сте ебати смешните комплексари не е истина...Като нямате какво да кажете не пишете бе толкова ли е трудно да се сетите?Ебати тъпата комплексарска тема аз ако съм на мястото на модераторите ще ви изритам като кучета!Темата въобще няма нищо общо с реалността 100%,флуудите,трупате постове без да има смисъл в тях
Пълна малоумщина
Почвате да ме дразните ей![]()
оффф още ли не е локната темата? беше базик![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Мноу си зле ве братПървоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
![]()
ние с тебе сме един за друг май,а? ахаххахПървоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
пак семейни драми в този форум,пак сериали![]()
хахаах мани бегай![]()
Първоначално написано от sk8girL
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Добре,мамо.Обещавам!Първоначално написано от BeBcHeTo
![]()
Лелее тва беше много гадно бе ей толкова чета, чета и се чудя кво става накрая а то ебавкаАма поне браво успяхте да вкарате живец \
/
Е много ясно нали сме за това ние актьоритеПървоначално написано от teardrop
![]()
И това дами и господа е поредната балканска драма.....Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ебааа го 300 поста
и накрая що стана оня хвърли ли се
почтиПървоначално написано от sa_vi_ebah_maikata
![]()
narkomani u 4ofkite deto se ebavate Trina ft. Ludacris - B R Right
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Agreed. Ама по-добре тайфаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.