- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- XXX me zarqza ;(((
=D> =D> =D> =D> Именно!!!Първоначално написано от forrzi
Скейтчето_ф е супер печен човек и за да те зареже значи си има причина...!!!И не мисля че имаше нужда да го пишеш това тук....според мен трябваше да й го кажеш без да разбират всички тук-можеше да й се обадиш и да се разберете защото това са прекалено лични неща....не искам да те обиждам..но е така!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
ПИЧ САМО ТАКА!Откакто видях тая тема МНОГО те уважавам аххахахха жестоко
Ohhh hora vie ne znaete kakvo stana mejdu nas ... i vse pak iskam da kaja 4e nqma drug za6toto skate_warrior za men e edinstven i mislq 4e ne moga da spra da go obi4am.... ne mislq 4e tuk e mqstoto da obsujdame tova
baziked
Ne bih mogla prekaleno mnogo go obi4am......Първоначално написано от Atika
Ponqkoga naistina ne te razbiram...Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Da no az teb vinagi sum razbirala i tova moje bi e za6toto te poznavam po-dobre otkolkoto ti poznava6 sebe si...
Абе вие яко пускате базици-големи куриози стават![]()
Kakvi bazici.... ti znae6 li vob6te ot kolko vreme sme zaedno i kolko mnogo se obi4ahme... nikoi nikoga ne e izpitval takava silna liubov kato nas...
Az 6te kaja samo nqkolko ne6ta:
1) Kakvoto i da e stanalo tuk ne e mqstoto da go obsajdate za6toto tova sa prekaleno li4ni ne6ta.
2) Ako naistina tolkova mn go obi4a6 i toi naistina ne pie se saberete
3)Ako naistina ne pie nedei da laje6 taka, a ako toi laje toi da ne laje taka gadno
4)Ako naistina se obi4ate se razberete po civilizovan na4in
5)Ei momko ako tq neiska da e s teb ne mislq 4e na4ina e da si sloji6 krai na jivita ta nikoi o6te ne e umrql ot lubov
6)Aide leka i meka ve4er ot men i KASMET
е тва че сте от 12641години заедно не значи че това нас толкова много ни интересуваПървоначално написано от ckeuT4eTo_f
и друго- що си мислиш че любовта която изпитвате един към друг е толкова голяма че никой не е изпитвал подобна?и аз съм на мнение че това което изпитвам към моя приятел е несравнимо,повярвай ми
пък и ромео и жулиета са се обичали бая мноо,та чак са умрели![]()
Първоначално написано от skate_warrior
шшшш чакай са ти искаш въвет от нас и незнам даже и аз какво па започна да ругаеш другите.....уейт малко![]()
E ujasno mnogo mi pomogna s tova "stiga pozior6tini".....![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ДА виш разбирам имаш проблем с твойта приятелка.....умесно е да си нервен...но просот не си го искарвай на тук присъстващите.....един вид при опит за помощ ти им се отблагодаряваш обратнотоПървоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
6te se razberem budete spokoini leka ..
Надявам се....аз да си пожелая успех и сичко най па о кото стани ше станиПървоначално написано от ckeuT4eTo_f
Първоначално написано от skate_warrior
Ohooo 4akai malko spokoino be 4ovek....Uspokoi se ....kva e pri4inata da te zareje ili po to4no da slusate?
Хайде сега прочети и други мнения, не само първото.
Men ne me interesuvat drugi8te mnenia...Az prosto pitammmmmmmmmПървоначално написано от `Death`Whore`
Prestani da se zaqjda6 vuv vsqka tema!!!!!!!!!!!![]()
Ей,хори споко бе!Вземете се сдобрете щом се обичате такаНяма смисъл да се карате за глупости...вземете се разяснете иии....
![]()
Зле...зле...
E kakvo brat4e za vsqko ne6to mi se zaqjda...nemoga da razbera za6toПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
![]()
Момичето нямаше предвид мен. И всъщност ако беше прочела 2-рото и 3-тото мнение, нямаше да задаваш въпроси.
Такааа....за другите имах предвид...но иначе гледай са-във форума винаги ще се намира някой,който да те опонира и да си изразява собственото мнение и ти нямаш друг избор освен или да го приемеш или да не му обръщаш внимание...понякога така се научават много неща,няма еднакви хора...просто заиви как ги приемеш нещатаПървоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
Az pak sam na menie 4e tuka ve4e ima dva problema)))