- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- XXX me zarqza ;(((
То това тяхното е супер тъпо..сру,но това си мисля аз!Първоначално написано от ziky
Да си се видях да си се..квото искат да се правят,ама по форуми да си вадят кирливите ризи не си е работа!
2 т. от правилника. Бан на профил
Не виш ся принципно са решили така че е най добре да е смисал да се оправят (не в буквалния смисалПървоначално написано от Ice_Queen
) и го правят (смисал оправят се
) такаче.....винаги има търкания м-у влюбени..иначе любовта не е сладка
=
![]()
ааххахахахаххахах тва дето го каза ме изкефиПървоначално написано от ziky
![]()
поздрав - Morandi - Falling Asleep
за търканията..абеееее ако ги нямаше може би наистина нямаше да е сладко,ама аз на моменти бих предпочела да ги няма тия търкания!!
А модераторите верно да спретнат 1 секция "запознанства" иии може би -" обръщения към възлюбения/бившия"![]()
ще бъде FUN :P
Мн якоПървоначално написано от Ice_Queen
И си права за търканията..аз ти говоря за малки сладки недомлъвки след които се обичкате още повече и по сладко
![]()
ахахха за какво се сетих :Първоначално написано от ziky
Малки недомлъвки :
скъъъъъъпиииииии ама ти не ми се обади днес!
ахъм и кво?!
леле ти на кой ша говориш така бе?!?! уааа..безсрамник!
кой безсрамник ма? аз ли ма?
на ма ли ще ми говориш уааааа"
ахах ето ти малък лекккккк скандал..(сру разлигавих се)
бтв лека от мен![]()
Vie ste artisti be! 6 stranici izpisaha i nakraq toq se izcepva s komentara po gore..Първоначално написано от skate_warrior
Жалко че си легна толко рано....Малкия скандал които инсценира си го бивашеПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
Така...грешката е моя...обърках темите. Извинявам се.
Не винаги човек може да проява ъчуствие!Първоначално написано от `Death`Whore`
KyP ZA VAS![]()
Ах колко си оригинален/аПървоначално написано от Анонимко
![]()
И за това се извинявам...изтрийте двете мнения.
[quote="`Death`Whore`"]За не коректно отношение да но незначиче е по лоша от теб....ти си добричка и тя същоПървоначално написано от ziky
![]()
ziky ли квот си там,спри да си смучеш от пръстите някви `мъдрости` след всеки пост!На всичкото отгоре искаш и сеир да гледаш...Мухаха!
Колкото до тимата-абе деца,гледайте си дъскичките,хекайте си и моля,разигравайте `сърцераздирателните` драми пред по-подходяща публика!Тука си имате един зрител кат гледам...
И тва,че никога никои не са се обичали така,както вас беше меееко казано смешно!![]()
![]()
Секи си има право на мнение нали знаеш..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ахъ...И къди по-точно в последните 3-4 стр, изказваш някакво мнение по конкретната тема?!
!акай бе каквото и да си ти.....а ти къде исказваш мнение по темата че не видях???????Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
А тъй...кат' съ обичат младити,да са земват![]()
![]()
Аз кат ви казва,м чец са артисти никой не вярва хахахаххахах
Пращай филм бе скейтъра
Ако толкова държиш ми прати едно ЛС... Няма да се правя на позьор заради тебе....Първоначално написано от CRaZy_IKT
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от skate_warrior
![]()
ИСКАМЕ ФИЛМ!!!![]()
Като не ти изнася не пиши в темата. Никой не те кара да четеш...Първоначално написано от Анонимко
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Axaxaxa az mislq 4e 6tom 6te se pravi6 na nedostupen qvno nqma smisul ti sam moje6 da re6i6 dali iska6 da se suberem ili ne...