- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- XXX me zarqza ;(((
Абе ти ше се разкараш от него чу ли.Щото с него сме вече по нагъсто.Нз дали ме помниш аз се запознах с вас на ония купон в неделята.Та оттогава подържам връзка с него.Обаче той тогава още ти се кефеше ама аз набързо го разубедих,щото гледай ти гои праиш на парцал докато ние двамата с негои си се обичаме и уважавамеПървоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Egati mazaloto stana.. 6e se grumna....![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Е кво не беше ли време да го разбере и без тва се разделихте.Тая не те заслужава-слушай ме кво ти говоряПървоначално написано от skate_warrior
Of.. mnogo e slojno... Mnogo q obi4am.. no se privurzah mnogo i kum teb... ne znam oburkan sum..Първоначално написано от bob_marley
![]()
Ne trqbva6e da pi6e6 vuv foruma... tova be6e gadno
![]()
Еми човече ти решаваш аз или тя.Просто не скиваш ли че тая те прави на гъз пред всички,а аз те обичам,няма да забравя когато се запознахме неделята беше супер яко.Тогава и тя ме кефеше но с времето видях че не е цвете за мирисане.А и когато ми е конкуренция не мога да кажа нищо хубаво.А писах тук,защото исках тая да знае че си хубаво момче и много момичета те харесват-а не да се опитва да ти снижи самочувствието.А и не съм ли по красива от нея?Първоначално написано от skate_warrior
Kakvo zna4enie ima?! I vse pak za protokola - na 17 sym..Първоначално написано от Angel_Girl
Аз СЪм на 15...Ти нали си на моя странаПървоначално написано от Angel_Girl
![]()
Abe pi4 skii kak ti kacat mackite 6to ne napraite troika BASI QKOTO![]()
Айде хора моля ви се помагайте ако знаете как съм плакала.Просто нз какво да направя загубих и апетит покрай ТАя история.Яд ме е на него че още я харесва и й се връзва пък тя го унижава.Просто се опитайте да се поставите на мое място.Нон стоп чакам да ми звънне skate_warrior и нон стоп се притеснявам да не си говори с нея
Първоначално написано от bombandira
![]()
Много ми помагате няма що АЗ СЪС ТАЯ НЕ ИСКАМ НИЩО ОБЩО ДА ИМАМПървоначално написано от ziky
![]()
![]()
Oooo ne tva prosto ne e istina! Nqkuf ko6mar e!! Dano se sabudq i vsi4ko da e bilo SUN!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е да нали се пак секи си има мнение по въпроситеПървоначално написано от bob_marley
![]()
ne si misli 4e ne sym navita za troika-prosto ne iskam s tva momi4eПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Uf... koga sum kazal 4e iskam da pravq 3-ki 8-morki 100-tici.... ?!!?!?Първоначално написано от bob_marley
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от skate_warrior
![]()
DDDDDDDDDDDDDDDDDD
ziky ako 6e si pravish maitap ne pi6i!Първоначално написано от ziky
![]()
Не просто каза смешно нещо...ей вече човек неможе да се посмее...Първоначално написано от bob_marley
![]()
syjelqvam 4e taka ti se nahvyrlqm prosto ve4e si mislq 4e vsichko i vsichki sa sreshtu men.SHE SE SRINA GOSPODIIIIПървоначално написано от ziky
![]()
AXAXXXAXAXXXAXAXAXAXAXXAXXAXAXXAXAXAXAX !!!![]()
![]()
Fkarahte oshte edin artist aa?DDDDD
![]()
![]()
![]()
![]()
Buahahahhahahahahahahahahahahahahahhaha![]()
![]()
Toq s 2 onaq s 2 edni piqt drugi kozqt 3ti preebavat sichko dobur scenarii priznavam![]()
Hora osuznaite se i admina da zaklu4i iztrie taq shibana tema 4e taq ako se vurne i ako tva e istina nz ko she stane![]()
Admin triini temata da napraish kef na toq ;D![]()
![]()