.
Отговор в тема
Страница 6 от 16 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 376

Тема: XXX me zarqza ;(((

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от bob_marley
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Oooo ne tva prosto ne e istina! Nqkuf ko6mar e!! Dano se sabudq i vsi4ko da e bilo SUN!!!!!!!
    ne si misli 4e ne sym navita za troika-prosto ne iskam s tva momi4e
    Uf... koga sum kazal 4e iskam da pravq 3-ki 8-morki 100-tici.... ?!!?!?

DDDDDDDDDDDDDDDDDD
    ziky ako 6e si pravish maitap ne pi6i!
    Не просто каза смешно нещо...ей вече човек неможе да се посмее...
    syjelqvam 4e taka ti se nahvyrlqm prosto ve4e si mislq 4e vsichko i vsichki sa sreshtu men.SHE SE SRINA GOSPODIIII
    Мисля че достатърчно голямо ЛС ти написах такаче сама си преценявай!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Леле колко много съм изпуснала тц тц !
    Хахах тука за некви тройки ли си говорите ?!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Oooo ne tva prosto ne e istina! Nqkuf ko6mar e!! Dano se sabudq i vsi4ko da e bilo SUN!!!!!!!
    ne si misli 4e ne sym navita za troika-prosto ne iskam s tva momi4e
    Uf... koga sum kazal 4e iskam da pravq 3-ki 8-morki 100-tici.... ?!!?!?

DDDDDDDDDDDDDDDDDD
    ziky ako 6e si pravish maitap ne pi6i!
    Не просто каза смешно нещо...ей вече човек неможе да се посмее...
    syjelqvam 4e taka ti se nahvyrlqm prosto ve4e si mislq 4e vsichko i vsichki sa sreshtu men.SHE SE SRINA GOSPODIIII
    Мисля че достатърчно голямо ЛС ти написах такаче сама си преценявай!
    Blagodarq ti za koeto-mnogo mi pomogna :P

Цитирай Първоначално написано от Bahaha
    Fkarahte oshte edin artist aa? DDDDD

Buahahahhahahahahahahahahahahahahahhaha

Toq s 2 onaq s 2 edni piqt drugi kozqt 3ti preebavat sichko dobur scenarii priznavam

Hora osuznaite se i admina da zaklu4i iztrie taq shibana tema 4e taq ako se vurne i ako tva e istina nz ko she stane

Admin triini temata da napraish kef na toq ;D
    abe ei kreten kato ne znaesh kak sedqt neshtata ne se obajdai.Kyv admin te goni-tova e svoboden forum-puskame problema i tyrsim reshenie i syveti.Ne tyrsim ebavki.Kato ne ti iznasq tichai da igraesh na pqsychnika
    A i taq pa4a beshe kraino vreme da razbere 4e izpitvam neshto kym nego

skate_warrior ти си егати курвата!!! Не виждаш ли, че нараняваш момичетата?!
    Freedom will only be available through death!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Лелеее Мария(bob_marley) как може бе...аз си мислих че си неква свестна.Първите страници плюх тия палячовци щот си мислих че се ебават-а сега кво се оказва че участваш в тъпата им история.С право не си ми казала по рано за тая тъпотия.Абе човек осъзнай се как може да се занимаваш с тия кретени-не си губи времето с глупости.Вместо да се хванеш със Стефан ти се прехласваш по тоя скейтър-ако го правиш щото е модерно-просто не ми звъни повече

Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Лелеее Мария(bob_marley) как може бе...аз си мислих че си неква свестна.Първите страници плюх тия палячовци щот си мислих че се ебават-а сега кво се оказва че участваш в тъпата им история.С право не си ми казала по рано за тая тъпотия.Абе човек осъзнай се как може да се занимаваш с тия кретени-не си губи времето с глупости.Вместо да се хванеш със Стефан ти се прехласваш по тоя скейтър-ако го правиш щото е модерно-просто не ми звъни повече
    Ето аз си знаех,че изобщо няма да ме разбереш-що за приятелка си Тя може да е клоун,но не и той.За Стефан многократно сме си говорели че не изпитвам нищо към него.Нормално е да се кефя на скейтър-не само защото е такъв,а и защото е супер готин-нищо не мога да направя че мразиш тия хора.Не ми се сърди тва е мой личен живот и не ти споделих защото знаех че реакцията ще ти бъде такава. Може би сбърках-свършено е,факт е.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Ето аз си знаех,че изобщо няма да ме разбереш-що за приятелка си Тя може да е клоун,но не и той.За Стефан многократно сме си говорели че не изпитвам нищо към него.Нормално е да се кефя на скейтър-не само защото е такъв,а и защото е супер готин-нищо не мога да направя че мразиш тия хора.Не ми се сърди тва е мой личен живот и не ти споделих защото знаех че реакцията ще ти бъде такава. Може би сбърках-свършено е,факт е.
    Виж кво-смешна си спри да пишеш и да се излагаш явно ше трябва да ти звънна един телефон.

leleee
    Guest
    qko si zagazil s tiq dvete

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    abe kvo stana tuka beeeeeeeeeee?!?!?!??!?!?

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    abe kvo stana tuka beeeeeeeeeee?!?!?!??!?!?
    Квото легна...пича ти каза закъсал си го!!!избирай една!!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Ooo ne ne vijte kvo nqma pove4e da se razpravqm... lele ujas naprao 6e se grymna!! Tva ne e istina !!!!!!!!

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

... lele ujas naprao 6e se grymna!! Tva ne e istina !!!!!!!!
    Давай с теб съм! Взе правилното решение - направи го.
    Freedom will only be available through death!

ludnalia
    Guest
    Abe ednata q syrbi p*utkata drugata gyza kak da im obqsnish che nqmash dva huq.

Цитирай Първоначално написано от ludnalia
    q tiho be
    a m/u CRaZy_IKT 6e zaminavam utre zamalko taka 4e az 6te ti zvynna dnes da ti kaja telefona mi v plovdiv-ne 4e tam nqma da vlizam v NETA

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ludnalia
    q tiho be
    a m/u CRaZy_IKT 6e zaminavam utre zamalko taka 4e az 6te ti zvynna dnes da ti kaja telefona mi v plovdiv-ne 4e tam nqma da vlizam v NETA
    Be q ne se izlagai-6tqla da mi zvyni.Da ne misli6 4e az 6ti zvynna-deebi i typoto syshtestvo-az ti kazvam ot kakto te skivah v kvo si se obyrkala nema ti govorim

Голям фен
    Град
    София
    пхаххахахахахаххахах смех бате смех
    кво се ебавате с форума???то бива бива ма тва вече май е прекалено.скейтъри ,любови,любовници,приятели. ..мани бегай.не ме кефите.спрете да пишете глупости и не можете ли да се изясните по нормалния начин-наживо???ако го направите -браво! =D> и спрете да пишете във форума простотии...

Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    кво се ебавате с форума???то бива бива ма тва вече май е прекалено.скейтъри ,любови,любовници,приятели. ..мани бегай.не ме кефите.спрете да пишете глупости и не можете ли да се изясните по нормалния начин-наживо???ако го направите -браво! =D> и спрете да пишете във форума простотии...
    zna4i samo ti mojesh da pi6e6 za problemite si taka li?Mnogo si vajna be.Ne stiga 4e mi se poqviha dva problema a taq mi govori za nqkvi ebavki.Hodi se ebi ma

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    zna4i samo ti mojesh da pi6e6 za problemite si taka li?Mnogo si vajna be.Ne stiga 4e mi se poqviha dva problema a taq mi govori za nqkvi ebavki.Hodi se ebi ma
    някво странно ми е да обсъждаш нещо подобно във форум...преди беше чата,забравих.
    и ако обичаш не ми говори такапък и тва е тема,всеки може да си изкаже мнението,нали така?не ме кефите,просто сте смешни...и ако го правите само е така -да се бъзикате с форума,сте смешни,а и ако е истина всичкото това(в което се съмнявам)-сте просто...НЕМА ТОЛКО СМЕШНИ!аре опраайте се сами...нали сте големи и...смешни \/

Фен
    Град
    Монтана
    ахахахах изчетох цялата тема
    направо ...
    Честно казано съм на страната на тая първата мацка ckeuT4eTo_f.На теб искам да ти кажа едно ---> по-добре не търчи по тоя щот кат гледаш все се изкарва жертвата , а всъщност той те е забравил там за няколко дни ... нали уж щеше да се самоубива , нали не му се живееше , а кво стана намери си друга за 2 дена...
    към bob_marley - ти па съм много зле! Кво се заяждаш на оная мацка?! Първо тя ти не е виновна ,че ония не може да я забрави и т.н. Те такива кат теб не ги разбирам - разправят колко им е гадно и трудно , а всъщност точно те разпадат връзките.
    Към момчето - ти фани се освести малко и стига писа "Тука кво е станало , там кво е станало" просто изглеждаш тъпо ...
    Ебаси драмата ебаси чудото . Паднах от смех докато го изчетох сичко тва

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    B2K - Fizzo Got Flow - pz

Ама ти за тва ли си я напрайл темата ве?Да флуудиш.Пффф.Вземи се в ръце малко бе човек.сравни Скейтчето и оная другата.Пък нали казваш че обичаш скейчето.Ако си свестен се връщай при скейтчето и оная я за*бавай.

Цитирай Първоначално написано от Crazy_teen4e`f

Ама ти за тва ли си я напрайл темата ве?Да флуудиш.Пффф.Вземи се в ръце малко бе човек.сравни Скейтчето и оная другата.Пък нали казваш че обичаш скейчето.Ако си свестен се връщай при скейтчето и оная я за*бавай.
    Eba si nito me poznavash nito nishto ama se izkazvash-hodi ako si svesten pri skeit4eto...A 6e ti se ne vidi
    I ne razpadam nikakvi vryzki hubavo obryshtaite se sreshtu men STRAHOTNO

Цитирай Първоначално написано от Crazy_teen4e`f

e** si nito me poznavash nito nishto ama se izkazvash-hodi ako si svesten pri skeit4eto...A 6e ti se ne vidi
    I ne razpadam nikakvi vryzki hubavo obryshtaite se sreshtu men STRAHOTNO

Какво?Вече и собственото си мнение ли немоа да изказвам?Пфф Дееба

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си